iamLight Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bildiğiniz gibi bu eleman AlmaLibre nin kurucusudur . Benim anlamadığım olay ise birgün gidiyorum cz den çıktım re-pot yapıyom ölmüş herhalde tank yaparken okçu kulelerine seeking açmış 68 lwl dedim vay be . 2 gün geçti bi baktım bu inn hosstess in önünde seeking açmış lwl 70.Clandan 1-2 arkadaşa sordum lwl da kasmadı dediler bence bu yunan dallaması gm e para yediriyo ::Xp1chi:: midir nedir oda macro yapıyo her gece dts de oda gm e para yedirmiş ares de olanlar görüşlerini yazsın dier serverlarda bu para yedirme olayına yorum yapsınlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 xplicit in le bende kasıom adam sğrekli bilgisayar başında sabaha kadar muhabbet ede ede kasıoz soulslayer p*ç zaten ona bişi demiom vverdiği item ı geri isticek kadar yüssüz bi insan ( bu arada o eski Bidas dır gerçek soulslayer çok ii bi insan ''dı'' )[signature][hline]( 10061 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 1-Adam gold premıum 2-%50 fazla exp veren kagatlar var.partye girip ondan atıyor. 3-adamaın nerdenn baksan bütün ark.ları gm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 iyide bi insan otomatik wolf + dibine gelince seri seri 5 li ok mu atar ??? ben onu anlayamadım bufferdada otomatik buff var sürekli buff atıyo yani bittiği anda yeniden buff o ilk saatlerde öyle muhabbet sabaha karşı bi bırakıyo tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 arkadaslar onlar paroglamlara paralı üyeler.yani parayı veren düdügü calar.(parayı veren combo yapar:D) bu kadar basit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 xplicit öle deil ki abi adamla beraber kasıom bazı geceler[signature][hline]( 10061 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 marlon sen ege misin yani adın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar