DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 AYNISINI HEMDE AYNI SATAN ADAMI BENDE GÖRDÜM 750 M E SATIODU HATTA SALAK :D SONRA ADAMIN TEKİ ALIP 900 M E KOYMUS SORDUM NE KADAR A ALDIN 750 DEDİ :D param olsa kaçırmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Buzi, 06 Eylül 2005 22:04 tarihinde demiş ki: Oha diyorum sadece,+9 lara normal diyenlere "oha" Ya hayatınızda hiç insan gibi upgrade yapmadınız paso satın aldınız yada paso dupe yaptınız. Hiç normal değil, Normal diyenler korating den mykodaki aşmış serverlardaki aşmış lvl 70lerin itemlerine bir baksın kendine gelsin. Buzi sende bir mallıkmı var ne abi +9 la +10'u ne diye koydular o zmn sana ohaaa adam yapmış kardeşim si...... gö.... hesabınımı yapıyonuz[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do [Bu mesaj DjHellioN tarafından 07 Eylül 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 +9 ve +10 şu an için illegal ve bütün hepsi dupe wipe da silinmiş olması lasım ( Admin sölemişti bunu bi yerimden uydurmuom )[signature][hline]( 10061 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 olsun haticeye degil neticeye bak adam +9 yapmışmı yapmış dupe mupe bizi ilgilendirmez ne yapıcaz ki zaten!![signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do [Bu mesaj DjHellioN tarafından 07 Eylül 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: DjHellioN, 07 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: said: Buzi, 06 Eylül 2005 22:04 tarihinde demiş ki: Oha diyorum sadece,+9 lara normal diyenlere "oha" Ya hayatınızda hiç insan gibi upgrade yapmadınız paso satın aldınız yada paso dupe yaptınız. Hiç normal değil, Normal diyenler korating den mykodaki aşmış serverlardaki aşmış lvl 70lerin itemlerine bir baksın kendine gelsin. Buzi sende bir mallıkmı var ne abi +9 la +10'u ne diye koydular o zmn sana ohaaa adam yapmış kardeşim si...... gö.... hesabınımı yapıyonuz Önce düzgün konuşmayı öğren,sonra biraz bilgi edin bazı konularda,bak orada ne demişim,uskodan daha eski olan myko da bile lvl 70 adamlarda yok+9+10,2-3 aylık serverlda varsa bir anormallik vardır dimi? Aynaya bak,kim mal anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 aynada sen varsın abi :D:D neyse peki suna cvp ver madem +9 +10 anormal geliyo niye koymuşlar??? Ya adam yapmış iştee daha nee. Bu adam belki lvl 80 :P yani lvl 70 lerde yok diye bu adamdada olmıycak anlamına gelmiyo yani dimi[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do [Bu mesaj DjHellioN tarafından 07 Eylül 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yaf admin dedi diorum KE gelene kadar +9 +10 illegal latyz neden banlandı ? +9 shard ı var die[signature][hline]( 10061 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 anlamıyonuz o zmn koymasınlar oyuna +9 vs... madem oyunda olan bişi itemde +9 da 10 da olabilir[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ''KE gelene kadar'' ( bu güne kadar oyadığın server betaydı bilmem farkındamısın )[signature][hline]( 10061 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi beta meta ne farkeder sonucta oyunda +9 ve +10 olabilme şeyi varmı var beta da olsa yapar adam yani hatta yapmışta:D:D.[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do [Bu mesaj DjHellioN tarafından 07 Eylül 2005 01:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yapsın beni ...lemes onun item ı silinir dupe wipe da ki biz boş bi konuyu tartışıoz farkındamısınız[signature][hline]( 10061 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 tartısma maksat zaten forumun amacıda o deilmidir bir konu hakkında tartısmak bişiyler ögrenmek, ögretebilmek her neyse... abi dupe mupe yapmış işte adam ne yapıcaksınız idammı edelim adamı neyse sallaaa:D:D[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar