ReTro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 server cypher yorumlarınızı istiyorum [img=http://img224.imageshack.us/img224/1970/ohaaaaaaaaaaaaaaaaa2lw.th.jpg][signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 oha süper silah :P editmi değil mi orasını bir allah bilir birde sahibi..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 adam bunu sattıyorsa onda daha ii si olmalı +10 reduce raptor gibi
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 güzel[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı Yeni KAMPANYA aşağıdaki charlar sadece ( Sadece Ankara ) 250YTL Bu fiyatın tek nedeni acil oyunu bırakmak istiyor olmamdır. 61 rogue 57 mage 55 rogue Detayları görmek için tıkla
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 çok güzel ama çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo!
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 gene dupe yapmaya başladılar... 2 gün önce yanıma gelip abi sen çok sağlamsın biz nası kesecez seni diyenler şimdi +8 almışlar yanıma gelip naber noob diyorlar. adaletmi lan buuu...[signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 evet bu bizim arkadaşın ark ında var adam 5 milyara almış +9 raptoru[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: JustGiveMeUrNp, 06 Eylül 2005 01:38 tarihinde demiş ki: evet bu bizim arkadaşın ark ında var adam 5 milyara almış +9 raptoru 5 milyara nası satmışki parayı aldığı an - lere düşer hatta - ile + arasında tur atar :D
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bilmem ben arkadaşın yalancısıyım belki 50 tane gold bar almıştır :)[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 :) posionlumu daha pahalı yoksa posionsuzmu :S
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 posionlu ben bunu alırım ama işin ucunda ban yemek var.bu riski göze alamam..[signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 +9 poisonluyu lvl kaçta takabilirsinki ? :D[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben elmorad male'im ondan en az lvl 65 olmam lazımm :S[signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 neden gm ler banlamıyor yaw ha bide adam bunu ne kadara satıyordu bu itemin değeri 5m ise merchantta en fazla 999,999,999 yazılabiliyor o zaman %100 dupedir
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya adam kimsede 999.999.999 olmuycağını bildiği için koymuştur bence cypher da kaç kişide 999.999.999 vardır ki ? :D[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 afadersin ama bunun neresi ayıp anlamadım:D:D :P[signature][hline]D j W a r t h o G Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 +9 bi item görünce neden hemen "dupe" damgasını yapıştırıosunuzki?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 geleneklerde manyak heee offf :D:D abi +2 yaptım dupeyle valla birdaha olmaz:D:D:D[signature][hline]D j W a r t h o G Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 evet.... peki ya dupe deilse??... yani milyarda bir bile olsa şans insana güldükten sonra.... gerisi boş.... *!Rakısından bir yudum alarak forumu turlamaya devam eder...*[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 evet milyarda bir denk geliyo olsa bile oda adama denk gelmiştir yaneeee bilemiycığım[signature][hline] *!Abi mezeler nerde ya hazırla bende geliyom içmeye bu sahte rakı olmasın sakın :D:D * D j W a r t h o G Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do [Bu mesaj DjHellioN tarafından 06 Eylül 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 +9 item gördümüydü banlayan gm zihniyetinin ben... adam belkide onlarca item yakarak birini +9 yaptı. sen git adamı +9 itemin var diye banla. o zaman kaldırsınlar oyundan +9/+10 item yapma olayını. gördüğün yerde "anvilde +9/+10 item yapmayı kaldırdık. sen nerden buldun bunu" diyip banlamaya hakkın olsun.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Lonely, 06 Eylül 2005 02:15 tarihinde demiş ki: +9 item gördümüydü banlayan gm zihniyetinin ben... adam belkide onlarca item yakarak birini +9 yaptı. sen git adamı +9 itemin var diye banla. o zaman kaldırsınlar oyundan +9/+10 item yapma olayını. gördüğün yerde "anvilde +9/+10 item yapmayı kaldırdık. sen nerden buldun bunu" diyip banlamaya hakkın olsun. şiddetle +1+1+1.... bu oyunda eğer madem yasak bu itemlar... o zmn kaldırın.... ama hiç olurmuu... yoksa kendi tanıdıklarına itemları nasıl vericeklerrr... +10 giga axeler.... +10 raptorlar ne olucakk... dimiiii... bak bunu biz hiç düşünemedk....[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Öne çıkan mesajlar