ReTro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 server cypher yorumlarınızı istiyorum [img=http://img224.imageshack.us/img224/1970/ohaaaaaaaaaaaaaaaaa2lw.th.jpg][signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 oha çüş vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 oha süper silah :P editmi değil mi orasını bir allah bilir birde sahibi..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 adam bunu sattıyorsa onda daha ii si olmalı +10 reduce raptor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 belki aynısı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 güzel[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı Yeni KAMPANYA aşağıdaki charlar sadece ( Sadece Ankara ) 250YTL Bu fiyatın tek nedeni acil oyunu bırakmak istiyor olmamdır. 61 rogue 57 mage 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 çok güzel ama çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 gene dupe yapmaya başladılar... 2 gün önce yanıma gelip abi sen çok sağlamsın biz nası kesecez seni diyenler şimdi +8 almışlar yanıma gelip naber noob diyorlar. adaletmi lan buuu...[signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 evet bu bizim arkadaşın ark ında var adam 5 milyara almış +9 raptoru[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: JustGiveMeUrNp, 06 Eylül 2005 01:38 tarihinde demiş ki: evet bu bizim arkadaşın ark ında var adam 5 milyara almış +9 raptoru 5 milyara nası satmışki parayı aldığı an - lere düşer hatta - ile + arasında tur atar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bilmem ben arkadaşın yalancısıyım belki 50 tane gold bar almıştır :)[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 :) posionlumu daha pahalı yoksa posionsuzmu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 posionlu ben bunu alırım ama işin ucunda ban yemek var.bu riski göze alamam..[signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 +9 poisonluyu lvl kaçta takabilirsinki ? :D[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben elmorad male'im ondan en az lvl 65 olmam lazımm :S[signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 neden gm ler banlamıyor yaw ha bide adam bunu ne kadara satıyordu bu itemin değeri 5m ise merchantta en fazla 999,999,999 yazılabiliyor o zaman %100 dupedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya adam kimsede 999.999.999 olmuycağını bildiği için koymuştur bence cypher da kaç kişide 999.999.999 vardır ki ? :D[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 afadersin ama bunun neresi ayıp anlamadım:D:D :P[signature][hline]D j W a r t h o G Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 +9 bi item görünce neden hemen "dupe" damgasını yapıştırıosunuzki?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 gelenek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 geleneklerde manyak heee offf :D:D abi +2 yaptım dupeyle valla birdaha olmaz:D:D:D[signature][hline]D j W a r t h o G Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 evet.... peki ya dupe deilse??... yani milyarda bir bile olsa şans insana güldükten sonra.... gerisi boş.... *!Rakısından bir yudum alarak forumu turlamaya devam eder...*[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 evet milyarda bir denk geliyo olsa bile oda adama denk gelmiştir yaneeee bilemiycığım[signature][hline] *!Abi mezeler nerde ya hazırla bende geliyom içmeye bu sahte rakı olmasın sakın :D:D * D j W a r t h o G Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do [Bu mesaj DjHellioN tarafından 06 Eylül 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 +9 item gördümüydü banlayan gm zihniyetinin ben... adam belkide onlarca item yakarak birini +9 yaptı. sen git adamı +9 itemin var diye banla. o zaman kaldırsınlar oyundan +9/+10 item yapma olayını. gördüğün yerde "anvilde +9/+10 item yapmayı kaldırdık. sen nerden buldun bunu" diyip banlamaya hakkın olsun.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Lonely, 06 Eylül 2005 02:15 tarihinde demiş ki: +9 item gördümüydü banlayan gm zihniyetinin ben... adam belkide onlarca item yakarak birini +9 yaptı. sen git adamı +9 itemin var diye banla. o zaman kaldırsınlar oyundan +9/+10 item yapma olayını. gördüğün yerde "anvilde +9/+10 item yapmayı kaldırdık. sen nerden buldun bunu" diyip banlamaya hakkın olsun. şiddetle +1+1+1.... bu oyunda eğer madem yasak bu itemlar... o zmn kaldırın.... ama hiç olurmuu... yoksa kendi tanıdıklarına itemları nasıl vericeklerrr... +10 giga axeler.... +10 raptorlar ne olucakk... dimiiii... bak bunu biz hiç düşünemedk....[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar