the_one Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 arkadaslar KE. acılacak tmm ama kimisi bastan kasacaz dio kimisi hayır devam dio bencede bastan cünü adamlar bastan kasılmayacak ve oyuna iice baglamayacaksa bizleri neden KE.yapsınlar düşündünüzmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 charlarla devam[signature][hline]( 10061 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bence yeniden kascaz yarın ola hayrola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bi tıopicden dwm etsekde kirlilik olmasa herkez ayrı konu açıyo[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitMyHeartBaby Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 umarım ole devam edılmez eski acclerle yani kendi acımdan dıorum bende ne heves kalır ne bıse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_one Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 nerden eminsin bu kadar çarlarla dewam edeceğimize anlamadım ben testerım bende bile o duygu sende nerden var:P çözemedim ben hala oynuyorum empire:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Yeniden kasma gibi bir durum söz konusu değilde paralar silinebilir..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 charlar silinirse tüm dünya ayaga kalkar la ne ettin sende[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 o zman lvl 70 ler ne yapacak:D adamlar kendilerini yırtmıs 70 olmus KE geldi hadeee 0dan basla.... dagatır adamlar valla orayı:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar