Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tuorial fırtınalarına bi tane daha " Sigara içme tutoriali !!!! "

kermit

Öne çıkan mesajlar

said:
Bone, 27 Ağustos 2005 12:16 tarihinde demiş ki:
eagle'dan beklerdim böyle birşey ama üşenmiştir kasmaya..

neyse, tutorial hakkında eleştirime gelirsek,
"çakmağıçakmayı bilmeyen varsa banane yani kendi sorunun onun içinde ayrı bi tutorial kasamam."
demişsin. çok ayıp. tutor adam dediğin herşeyi eksiksiz anlatmalı.
çakmağı çakıp sigarayı yakamayan adam nasıl sigara içicek?

çakmak tutorial ınıda ben yapiim dedim bi an, üşendim :P
ama şey vardı zippotricks.com olabilir değişmişti gerçi adres.orda bilmem kaç şekilde zippoyu nasıl yakabileceğinize dair tutoriallar vardı zaten :P
Sosyal ağlarda paylaş

kutluyorum gerçekten.ben de sigaraya başlıcaktım da nası içeceğimi bilmiyodum.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi de külünü silkme tutoriali istiyorum aynı arkadaştan pls pls noolur.bilemedim nası yapcaamı.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...