fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Geldik ankaraya yerleştik yurda dah 5 saat felan oldu ama eskişehirdeki ailemi özledim. Şimdi esk ne kadarlık yol gidersin demeyin başka ne derseniz deyin[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ayıptır sorması hangi üniversitenin hangi bölümü?[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 tobb işletme var mı başka[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hoşgeldiiin ankaraya :) Alışırsın valla :) En azından eskisehirden daha hareketlidir ankara :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 daha hareketli ama tanıdık olmayınca neye yarar[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ankara güzel şehir, bir tek denizi eksik. Akşam vakti çık dolan etrafta; o kestane satan kişiler ile mağazaların ışıkları arasındaki tezat epey hoşuna gidecektir. Dertli kafalar için bulunmaz hint kumaşı.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ankara çok değişti. Elektrik kabloları, yer altına alınıyor. Gazi ve 1011 köprülü kavşakları tamamlanmak üzere. İncek yolu hızla genişletiliyor. Övünmek gibi olmasın çok güzel rekreasyon alanlarımız var. Harikalar Diyarı, Göksu Parkı, Mogan Gölü, Altınpark. Keçiören metrosu inşaatı hızla devam ediyor. Su boruları ve su pompalama istasyonları tamamen yenilendi.[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Eee tanısıcan işte milletle :) Senide alalım paticik bulusmalarımıza hemen tanısırsın bi sürü kişiyle :) bak ankaranın sakarya caddesi,kızılayı,atakulesi,botanik bahçesi,çankaya köşküsü (:-p) her bişeysi vardır :) edik: ekstıradan arjantin caddesi,tunalı hilmisi,7. caddesi,sıhiyesi,şusu busu bi çok şeysi daha vardır ;) [signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... [Bu mesaj Horrible tarafından 06 Eylül 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 benim yurt bahcelievlerde ankara yı da azçok gezdim yardımlar için saolun[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bahçelievlerin neresinde?[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben ankara 2-3 kere geldim ama bi sanayi yi gezdim :D bide altın parkmı ne orayı gezdim:D.başka yerleride gezdiysem hatırlamıorm.ama bana sakin geldi tabi gecelerehiç akmadım ankarada bilemem.ama sıkıcı geldi bana izmir daha güsel :D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 iki ay sonrada ankara hakkında bole konuşacakmısın çok merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Hoşgeldin. Soracağın bir şey olursa özel mesajla yardımcı olabilir ben de dahil burdaki Ankara'lılar. Bunun dışında Tobb-işletme hayırlı olsun, bu sene açılıyor Tobb üniversitesi, Tobb yerine ETU diyceksiniz haberin olsun :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hoşgeldin moruk :) bende eskişehirliyim ama ankara dayım takılırız bi ara gezdiririm send e beni eski de gezdircen ama[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 2pac eskliyim diyon bilimiyon mu esk i şaka şaka eski bana sor arkadaşım ben de ankarayı hangi üniversite[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 horrible . bahcelide aşkabat caddesinde sağlı sollu cafeler tikky mekanlar var ya ( ya da ben öle zannediyom ) orda 29. sokak Kaptaoğlu yurdu. yakın varsa bildirn bana yalnız bırakmayın beni bu yaban ellerde[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ahah ben eskiliyım ama hayatım da bi kaç kere gittim ankara da yaşıyorum :) devamlı buralardayım[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Eskişehir : Hamamyolu , adalar , cafeler , kızılay , köprübaşı , gömece *!Eskişehiri özler*[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: fede, 06 Eylül 2005 22:20 tarihinde demiş ki: Eskişehir : Hamamyolu , adalar , cafeler , kızılay , köprübaşı , gömece *!Eskişehiri özler* Ya biz ya biz?Unuttun hemen arkadaşlarını...:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben de Sofya'ya ilk gittiğimde çok bunalıma girmiştim ama sonradan insan ister istemez alışıyo. sadece 2-3 gün sabretmek lazım. bütün bakışın değişicek görüceksin.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Nie unutim lan seni konuşuyoz ya mesaneden[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ben de İktisattayım.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 nerde kalıyon revenge[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ankaralıyım,burda ev :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ii iktisatla dersler aynı sayılır işletme benim de sınıf kaç yeniysen hazırlık atlıcan mı gecen sen formalite sınvı yapmışlar[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar