Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Ankara güzel(!!!!) Ankara

fede

Öne çıkan mesajlar

Ankara güzel şehir, bir tek denizi eksik. Akşam vakti çık dolan etrafta; o kestane satan kişiler ile mağazaların ışıkları arasındaki tezat epey hoşuna gidecektir. Dertli kafalar için bulunmaz hint kumaşı.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Sosyal ağlarda paylaş

Ankara çok değişti. Elektrik kabloları, yer altına alınıyor. Gazi ve 1011 köprülü kavşakları tamamlanmak üzere. İncek yolu hızla genişletiliyor. Övünmek gibi olmasın çok güzel rekreasyon alanlarımız var. Harikalar Diyarı, Göksu Parkı, Mogan Gölü, Altınpark. Keçiören metrosu inşaatı hızla devam ediyor. Su boruları ve su pompalama istasyonları tamamen yenilendi.[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir.
Kemal Atatürk
Sosyal ağlarda paylaş

Eee tanısıcan işte milletle :)
Senide alalım paticik bulusmalarımıza hemen tanısırsın bi sürü kişiyle :)
bak ankaranın sakarya caddesi,kızılayı,atakulesi,botanik bahçesi,çankaya köşküsü (:-p) her bişeysi vardır :)

edik: ekstıradan arjantin caddesi,tunalı hilmisi,7. caddesi,sıhiyesi,şusu busu bi çok şeysi daha vardır ;)
[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....

[Bu mesaj Horrible tarafından 06 Eylül 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

horrible .
bahcelide aşkabat caddesinde sağlı sollu cafeler tikky mekanlar var ya ( ya da ben öle zannediyom ) orda 29. sokak Kaptaoğlu yurdu. yakın varsa bildirn bana yalnız bırakmayın beni bu yaban ellerde[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 06 Eylül 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
Eskişehir : Hamamyolu , adalar , cafeler , kızılay , köprübaşı , gömece

*!Eskişehiri özler*

Ya biz ya biz?Unuttun hemen arkadaşlarını...:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...