Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Backstreet Boys - Incomplete Ashanti - when a man does wrong Anouk - Love Acoustic Version Anouk - Sacrifice Anouk - It wasn't me Anouk - Margarita Chum Acoustic Version Dj Tiesto - Ur (dj tiesto dan bunalım şarkısı olmaz demeyin) Alicia Keys - If I Ain't Got You (favorim) A Perfect Circle - Passive (Evet Constantine'de Papa'nın discosunda çalan parça) Braveheart - Amazing Grace (BagPipes) Eminem - Mocking Bird Evanescence - Forgive Me Evanescence - Hello (tehlikeli şarkı) Bon Jovi - These Days Bon Jovi - My Guitar Lies Bleeding In My Arms Iron Maiden - The Clansman Metallica - Low Man's Lyric John Hiatt - Have A Little Faith In Me (off of) Silverchair - Shade seç beğen dinle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 şebnem ferah korkarak yaşıyorsan ! ki bu sarkıyı her dinledigimde kendime biraz daha guvenim artar şebnem ferah - bu aşk fazla sana zaten konser goruntu sarkılarını dinliyorum bide askımı görünce moral bozuklugu bunalım ergenlik depresifligi bişi kalmıyor 1o dk boyunca hayat duruyor ŞEBNEMMMM :([signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Anathema - one last goodbye Evanescene - hello Evanescence - My Immortal Evanescence - Before the dawn Phantom planet - california Deathcab For cuties - A movie script ends ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: dufrasne, 02 Eylül 2005 22:05 tarihinde demiş ki: Bence ba$lık deği$tirilsin çünkü adamın anlattığı $ey farklı.. benim bunalım tanımım o tabi ama herkese göre de değişir be.. başlığı ne olarak değiştirebilirim ki bu durumda.. bunalacaksam günüm kötü başlayıp kötü devam etmiştir.. Ben sadece kendime göre tanımladım bunalımı .. ama tabiki başlık esastır ben sizden bunalım şarkılarınızı yazmanızı istiyorum arkadaşlar.. Acayip de iyi oluyor bunalım listeme burdan bakarak 10-15 şarkı ekledim bile [Bu mesaj Maxen tarafından 05 Eylül 2005 08:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bir de unuttuğum bir şarkı var ve gerçekten taparım kendisine.. Blind Guardian-Miles Del Dolor şarkının sözlerinin bi kelimesini bile anlamasamda çok hüzünlü.. (birde bu şarkı nece yazılmış söylenmiş bilen varsa aydınlatabilir mi beni)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 strato- season of change EG-1980 EG-ask bitti kazım koyuncu-gelevera deresi(gerci artık butun sarkıları bunalım yapıor beni) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Iron Maiden - Wasting Love Iron Maiden - Childhood's End Katatonia - In Silence Enshrined Abba - The Winner Takes It All Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Malmsteen-Like an Angel Katatonia-Tomb of İnsomnia Opeth-To Bid You Farewell (Gerçi baya şarkım var Opethte) Him-Beautiful Kamelot-Don't You Cry .... Uzar bayaa bu..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Opeth - Silhouette[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 pain of salvation-second love guns and roses-november rain guns and roses-don't cry radiohead-creep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 nikah masasi[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sentenced-killing me killing you burzum-dunkelheit[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Massive dinlerim her zaman...[signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Lidriel, 05 Eylül 2005 15:02 tarihinde demiş ki: Him-Beautiful Hmm.. +1[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 radiohead - where i end and you begin, no surprises, street spirit genelde radiohead [Bu mesaj ozzystalker tarafından 05 Eylül 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toxic_Thorn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 radiohead-pyramid song radiohead-exit music apocalyptica-ruska empyrium-ode to melancholy[signature][hline]Neler oluyor orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Guns'n'Roses-Don't cry[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Pentagram-Ölümlüde benı baya etkılıyor..Bırde DT -Take away my pain...[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bunalım degılde Beni inanılmaz duygular içine sokan Her dinledigimde tüylerimi ayaga kaldıran Bu eşsiz benzersiz şarkı Sonata Arctica - Letters to Dana[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 linkin park- from the inside bir göz açıp kapayışta kan görebildiğim tek şarkı.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alternative4 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bush - Letting The Cables Sleep Placebo - Without You I'm Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xajiero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Anathema - Angellica Pink Floyd - The Division Bell Lake of Tears - So Feel Autumn Rain Empyrium - Lover's Grief Rafet El Roman - Son Mektup Sertab Erener - Aşk Ferda Anıl Yarkın - Üzülme Tanju Okan - Kadınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
android Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 orhan gencebay - basın bu dünya *!bileklerini keser* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar