uzman_64 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yaw 2-3 gun once eziq ama pelerinli clan bulduq gecenin 12 sinde girdüq tüm cafe 2 sonra yani bugun ölen clanın pelerini kayboldu alt :kankanet: we ust ::kankanet:: clanlarınında pelreini kaybolmuss np si yuksek adm cıkmıs o yuzden dusmus pelerin diolar ancak konum bu deil lewelim 48 pelerinli clana girmek istiom ares de 1 coq war ama alt clan onlara almıolar war sa alcak asiist hemen np kamaya giderim yeterki pelerinli clana alın beni pelerinli clandaki saygıyı hemen gormeq istiom !!![signature][hline]Bir Gün Her Kez "ORC" Olacaq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bence alt klan dediğin lvl 3x lerden oluşuyor olmamalı..LvL i yüksek olan ama ana klanda yer kalmadığı için oraya giremeyen adamların açtığı klan alt klan olmalı asıl...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya pelerin takınca nolcak a.q ben onu anlamıyom herkes pelerinde pelerin . eğer pelerin dışında clanda exp partyleri çok oluyosa yani harpy spotları fln onlardaysa sonra boss kesimide varsa gir o clana .[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben :kankanet: clanındaydim bi gün girdim maradondaydim pelerin duruyodu sonra adamın teki de eslanttaymiş pelerini yokmuş bende bret e geçtim bi baktim pelerin yok sonuç kendime clan açtım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bide işte o clanın pelerini gidince clandan çıkan tipler böyle tipler işte (pelerin için clanda duranlar)[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 alakasi yok kardeşim clan dağilmişti dediler sen clan aç bende açiverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 pelerin dediğin nedirki aga? ben lvl 55 e kadar pelerin takmadım, ama çok sağlam vuruyorum, beni devamlı apos party lere alırlar, orda diğer pelerinliler bekler ben party ye girerdim, önemli olan senin vurma gücün, abyss e git, 10 pelerinli den 9 unu alıyorsan senin pelerine ihtiyacın yok, hem clan pls-party pls-kasarmısın pls gibi abuk subuk lafları işitmezsin sana tavsiyem pelerinsiz ama sağlam bi clana gir pelerin dediğin nedirki? git breth den satın al çok istiyosan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Pelerin sux insanlık rulezz...(Türkçe katletmeyi sevmem ama tekerleme gibi olsun diye...)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 +10 (bu arada pelerini tak diye parayı basıp alamazsın :D)[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Pelerin için para kasan bir adama rastlamıştım...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Malach, 06 Eylül 2005 22:33 tarihinde demiş ki: Pelerin için para kasan bir adama rastlamıştım... bizim cafedede lvl 3x adamlar pelerin parası icin lvl kasmiolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben pelerınlı bır suru clana gırrdım lwl ım aşırı yuksek olmasada. ama benım ıcın asıl amac yardımlasma vede clan party dir. pelerınım oldugu ama clanın varlını yoklunu hıssetmedım clanlar oldu. benım ıcınde artık clanda pelerının bır onemı kalmadı artık breth de ustunde goblın elınde ekmek bıcagı ustunde pelerın ile gezen bir suru kısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar