MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Arkadaşlar telefonu gören var mı önceden bilmiyorum ama herhalde nokianın ilk kapaklı telefon denemesi. Nokia önceden de kapaklı telefon çıkartmıştı tabi ama kapaklı derken hiç Samsung'un telefonlarına benzer bir kapaklı telefon çıkararak rakip olmamıştı. Özel kamera tuşuna sahip ve kendi resminizi çekme kabiliyeti sağlayan VGA kamera Sesli mesajlaşma Multimedya mesajlaşma (MMS) İki renkli ekran Kulaklıklı FM radyo Bas konuş telefonun tek eksiği ise bluetooth olmaması ne yazıkki.Hepsiburada'da Nokia 6101[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kapaklı telefonlar pek tutulmuyor bence. yani bir süre sonra aşırı bayıyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bu telefon hakkında yorum yapabilecek birisi var mı? babam kendine telefon arıyor da son günlerde, aradı sordu sen bilirsin iyi birşey diye. şimdi gidip n90 öneremeyeceğime göre, basit kullanışlı ve şık birşey arıyorum. ilk gözüme bu çarptı. özelliklerine baktığım kadarıyla iş görür, ama herhangi bir eksiği var mı öğrensem iyi olur. :)[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 samsung alsın baban. araştır bi onların modelleri güsl bak kapaklı arıyosan[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Samsung asla almasin cok narin telefonlar 3 kere yere dussun o kapakli telefonlar, bozulmassa nickimi degisicem :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 nokia yeni çıkarcak 3 tane 6111 6270 6280 2.0 mgp son ikisi. ben çıksın 6111 alacam bıktım kocaman telefonlardan[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bluetooth ve mp3 yoksa ise yaramaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bencede[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar