DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya arkadaslar chyper da suan notice geçti 2 tane alt alta şu şekilde: notice=riotes is bow!! notice=all go bow!!. ne anlama gelio sölerseniz sewinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bowl dur o[signature][hline]( 10061 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 riote haunga nın boss u öldürünce 25np werio cz de en ortada yani bowl denilen yerde çıkıo bikaç gündür ke gelcek die yapıolar baya boss event...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Riote filan çıkmış olabilir marlon imzan süper...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 E İİ de riote her zaman cıkıo :) adam bunun için notice mi werio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ewt bı baktım bir ordu toplamıs getırıyorlar town a alan ıle kesıyolardı. birde troll king geldı. bende o karkasada hepsıne vuruyodum bıraz bir baktım 1-1-1-1 np gelıo :) town dakı herkes bır an boss lara saldırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar