iamLight Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 az önce ko na girerken şu yazı çıktı ne yapmam gerekir şu kardeşinize bi yardım edin be ''Cant create D3D device-please-chech direct x or display card driver'' saolun şimdiden......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Reset tuşuna uzanıver :-)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ekran kartın Ya kaldırmıyo oyunu ki bu çok dandik bi Ekran kartı istiyo yada yeni DirectX yükle[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Yok bana oldu da ondan söyledim reset attım düzeldi...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 altta küçük reset tuşuna bası ver (bendeki küçük :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 saolun kardeşlerim atacam şimdi olmazsa yaktım :O ayrıca ekran kartı 256 duyrulur :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kçük reset tuşuna basma senin sorun büyük biraz büyük reset tuşuna bas o daha sağlam :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Direct X 9'u yükle bakalım bişeyi kalcak mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 "del C:/Program Files/KnightOnline" Bu komut satırını MS DOS a yazdığın zaman oyuna girememek dahil birçok problemini rahatça çözebilirsin....[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Graveyard, 06 Eylül 2005 22:39 tarihinde demiş ki: Direct X 9'u yükle bakalım bişeyi kalcak mı.. Evet directx i baştan yükle. Olmazsa ekran kartı driverinida baştan yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 olmazsa Direct X 9'u dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 direct x felan hikaye reset diyen ark. lar a thx oldu giriyorum ama şu yazıya napacam /10006) ehuehue ona yapacak bişey yok yavrum ares gitti =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 mauha şimdi Onun için direct x yükle mauhauh yarıldım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar