Joey Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 selam arkadaşlar az önce msn açtım ve ko oyuncusu bi kere msn e eklemiştim fazla konuşmadığım bi tip mesaj geldi bi baktım Virus yazıyor hiç dosyayı kaydet gibi bir seçenek yok direk başladı doldu alınan dosyalarımı açtım gelen dosya yok ve transfer completed deyip deyip durdu bi dosya gönderdim sanki boyna tekrar başlayıp tekrar bitio falan anlamadım ama hemen kapattım ad aware se yi çalıştırdım şuan tarıo ama ben hala korkuorum başka ne yapayım ne yapmalıyım yapıcak bişi varmı HELP PLS[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 66xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 öyle çok smiley gördüm Smileleri dosya transferine benzetmişler o olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 inşallah öyledir ya bu arada adama iyi bi kaynadım :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 66xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Adama hemen hesap bilgilerini verseydin. "Kardeş durdur şunları kullanıcı adı = xxx pas = xxx dt = xxx" kolay gelsin diyip bitir tavsiye budur :P[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı Yeni KAMPANYA aşağıdaki charlar sadece ( Sadece Ankara ) 275YTL Bu fiyatın tek nedeni acil oyunu bırakmak istiyor olmamdır. 61 rogue 57 mage 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 dadadj abi smiley onlar ya[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: JoeyRamone, 05 Eylül 2005 15:19 tarihinde demiş ki: inşallah öyledir ya bu arada adama iyi bi kaynadım :D Kaynadın mı kaydın mı :D[signature][hline]Nick:Treador lvl: 5x :) Clan: OSMANLI tm Np: sorma bile :( kukry+6/60 satılır beramusta detaylar için ÖZEL msj atın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Aware3, 05 Eylül 2005 15:18 tarihinde demiş ki: öyle çok smiley gördüm Smileleri dosya transferine benzetmişler o olabilir :) O SMILEYDEN İSTİYORUM :( :([signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bende Var Ama Vermem :D[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 eheh o smile çok kullanıyom onu :) konuşuyom bi arkla muhabbet çok iyi gidiyo pat diye yapıyom smilelı offline oluyo direk. sonra geliyo bilmemezlikten geliyosun sonra bi daha uyanana kadar çok zevkli oluyo :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 evt beyler banada[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ehahae acaip eğlenceli la asklfaslfgasf :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 banada yollayın yafs[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bana da bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar