fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ayıptır sölemesi tobb dan laptop verdiler de msn yüklü değilmiş yalnız bi el atsak nası yüklenir hiç bilmiyom da
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 messenger.msn.com[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 download etmeyi dene[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Burdan'da bulabilirsin.[signature][hline]Aşk'ın İğnesiyle Dikilen Dikiş Kıyamete Kadar Kopmaz. M.İrfan.
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Buradan msn 7.5 i indirebilirsin. En altta "Daha sonra yükle ve kur" yazıyor oraya tıkladın mı inecek, zaten gerisini anlamaman imkansız herşey Türkçe...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 saolun indirdim[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var...
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 7.5 onermiyorum acayip kastirio makineyi hic luzumu yok[signature][hline]Who can explain?
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 aramıse katılıyorum berbat bısı ya..Msn ısın artık bıseyını cıkardı yanı ya..keske arklar yahoo ya gtalka falan gecse..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
taz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya ben msn in sitesine bağlanamıyorum 1 aydır :( nedendir bilen var mı
Öne çıkan mesajlar