Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Edirneye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Edirneye nasıl gidilir acaba ? . İstanbul Avrupa yakası avcılar tarafında oturuyorum. Burda otobüsle filan nasıl giderim edirneye bilen var mı veya arabayla hangi yol en kısa yoldur biri bi tarif edebilir mi :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Mesaj tarihi:
Var bi sürü otobüs aga Otogarına git orda kesin bulursun.[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Mesaj tarihi:
En kısa yol otobandır. Avcılardan çıakrsın otobana ordan düz gidersin yaklaşık 215km dir. Özel arabayla 100 - 110 ile merkeze ulaşman 3 saati bulur. Otobüs yolculukları otobüsten otobüse farklılık gösteriri ama normalde 4yada 5 saat sürer. Otogardan 89 nolu perondu en son hatırladığım kadarıyla numarasını. Ordan kalkar Edirne otobüsleri[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Mesaj tarihi:
motorla saatte 120 ile gitsek 3 saate ordayız yani saolun :P orda kalıncak otel veya askeri otel gibi bişi var mı ehehe :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 06 Eylül 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
motorla saatte 120 ile gitsek 3 saate ordayız yani saolun :P

aman abi motorla gitme, gitsen de o sürat intihar gibi bişey
Mesaj tarihi:
ece turizm var bak o mercedes splinterlardan bozma deri koltuklar filan en hızlı o gider avcılardan kalkıyor zaten yada kadıkoyden ama yol ustunden de alır
kadıkoyden 3 saatte gıdıyor avcılardanda gıder 2, 2.5 saate filan ama yolda 10 dk mola verir

sonra radar turizm i onerırım ona otogardan bınersın o da 2.5 saatte gider

boyle bıseyler
dur cuzdana bakıyım ece nin numarasını yazıyım sana[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
ece : 0212 590 00 28
590 88 45

bu avcılar

al radarında otogar numarasını verıyım

0212 658 09 72

ece pahalıdır

istersen benım evın anahtarınıda verıyım kalırsın :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
Saol valla jacabo :P sokakta yatarım ben ^^ bi gün kalcam zati birini görüp gelcem hastaymış çorbasıı yapıcam içircem nane limonunu kaynatıp geri gelicem ^^[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net

[i][b]
Mesaj tarihi:
eheh patiden bi ben varım o da kışın :)

bide hainpanda var burda tnaısmıstım ordada kaynaşmıştık ama foruma fılan gırmıyor wow oynamaktan ehhe[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
heh giderken tek gitme barı patı bulusması halınde gidelim eheh ece ler 7 kısılık zaten onu doldururuz :p[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

• Yeni Oluştur...