erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 arkadaşlar ben bi +7 item aldım ama parlamıo.neden olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 +8 parlar[signature][hline]Name SuPeR_FlaMe Class:Sorcerer Level:58 Clan:::SONAX:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandalf_009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 +8 parlar ama elemantal damage i varsa parlar.[signature][hline]Nick:Gandalf_009 Server:Ares Lvl:5x Class:Sorcerer(Ice/Lr) Nation:Karus Clan:Reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Cila sür[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı Yeni KAMPANYA aşağıdaki charlar sadece ( Sadece Ankara ) 250YTL Bu fiyatın tek nedeni acil oyunu bırakmak istiyor olmamdır. 61 rogue 57 mage 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 elemental basılı +8 ler parlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 +8 upgrade item olması lazım ( beni ezikkene +8 magc itemle kandırmışlardı) :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 güsel kardeşim +8 silahlar ve unique silahlar parlar. senin dediğin bi hacımurat aldım ama 180 yapmıyor neden gibi oldu :D[signature][hline]Ben post kasan birisiyim. en son seviyeye gelip lvl 60 poster olduğumda tum forumlara postnova postdancing ve arcpost vuruşlarımı yapıp sizlerin postlarını ele geçireceğim. Bazıları böyle düşünüyor.... Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Densiz, 05 Eylül 2005 21:31 tarihinde demiş ki: Cila sür :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hee yannış biliomuşum o zaman bendeki +7 flmae damage 48 ama ne yazıkki rare item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 48 değilde 56 olmasın[signature][hline]Name SuPeR_FlaMe Class:Sorcerer Level:58 Clan:::SONAX:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Hacımurat olsa da şöyle bi otobana çıksak :D swiftsiz warrior hesabı[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ewt 56 ymış kusura bakmayın adamım haclendide yenşiden başadım lvl 30 şuan daha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzman_64 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Densiz, 05 Eylül 2005 21:31 tarihinde demiş ki: Cila sür zuhahahahha adam doru soluyo :D :D :D[signature][hline]Bir Gün Her Kez "ORC" Olacaq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bende ilk noob zamanın zar zor para biriktirip scorpion scythe almıştım gören bana nasıl yaktın diyordu ateşe tuttum demiştim[signature][hline]KO dünyasında gözlerini açtı o savaşmak için doğmuştu.DELIDUMRUL adını aldı kendine namına yakışırdı dürüsttü saygı duyulurdu kinciydi ama savaşçıydı.el morad diyarı dar gelirdi ona ve bir gün bir HAİN BİR TURK tarafından arkasından vuruldu.VE DELIDUMRUL OZAMAN ALLAHA KARŞI ÇIKTI.VE ÖLDÜ.ZATOİCHİ küçük kardeşi onun namını devam ettirecek.o bir kör.ama görenlerden daha iyi görüyor.onu aynı usta eğitiyor.ve onu kahpe TURK lerden koruyacağına and içti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: arcenoid, 05 Eylül 2005 21:31 tarihinde demiş ki: güsel kardeşim +8 silahlar ve unique silahlar parlar. senin dediğin bi hacımurat aldım ama 180 yapmıyor neden gibi oldu :D uniqu silahlar +6da yanıyo +3staf yanmuyodu mesala vardı bende +3 yanmıyodu....+6da yanıyo silahlar...(uniquler)[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar