findor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 paran yoksa akşam gel vereyim parasını[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 6günde 51buçuk lvl yaptım sadece exp için ve de dün oynmadımbugun dahil chitinlerimi bile sattım anca para çıktı :D toplaması kolay birazdan halletcem :P[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg [Bu mesaj maelstrom tarafından 06 Eylül 2005 08:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 tamam[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 a,q ben diez dedim aresten basladınız beramustan cıktınız lem ben clan arıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 diez de human san levelin 55+ ise ersen11 yani bana pm at cz de olurum hep[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extergen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 eheheh zaten adam 55+ olsa nerdeyse çoğu clana alırlar mesele çocuğa yardımcı olabilcek varmı.. adam 48lvl im dio : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bir yere kadar clansızda oluyor....[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp Ne Diyon - Şofben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extergen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bence lvl 51 e kadar clana gerek yok ama ondan sonra şart haline dönüşüyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darksea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben anlamadım ares teyım harp yapıozz vokeyı beklemekteyım ç o: s.aleykum . ben:a.selam o.abı party atsana hadı be abı bıas kasmalıyım ben.bıras beklersen söz alıcam o. taamam abı beklıom . (ıkı el ks yapar sonra abı hadı be al yeter artık der ve clan ıster ben ona cavep yasana kadar bıde bakmısımkı yrdeyım gıttı gene 2 ex:P mal bunlarya mal:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 lvl 38 im clan arıyorum sorusu aynen bana tradeden kim pelerin verir sorusuna benziyor (aresde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Aresteyim klan arıyorum arkadaslar... Bana level kastıracak, item vericek bir klan arıyorum... Şimdiden tşk. ederim.... :D :D :D[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 cLan Pazarına dönmüş Burası:) Bende cLan istiom Lvl Kastıracak, iTem Vercicek:P Ya cLan dediğin Nedirki.. ArkadaşLarın dediği gibi 55 ve üstü için (bkz: GerekLi )Birşey...[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 cLan: EsCaPe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 level 62 assasianlara gerekli item yardımını yapıyorum level 62 warriorlara ve level 62 priestlere yardımımız oluyor[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 cafeden bi çocuk da bana "abi senin pelerin vardı noldu" dedi, sattım dedim :D. kaça dedi 150ye bıraktım dedim, cocuk inandı ahuzhauhau :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDBaRoNN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 arkadaşlar bende clan arıyorum cyhper level 49 50 olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 orcmusun insanmı ? www.sucukekmekclan.forumu.com yakında pelerini patlatıcaz bizim leveller 45+ 50+ ama level 62 - 61 -60 assasian ve warriorlar var onlar np kasıyolar ki grade 3 e varcak kadar topladılar :)[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melihh_41 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu sucukekmek clanina nasil giricez su an online olanlar warmi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Clan yaz 3xxx e Gönder Sende Clanımıza katil :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar