Gandalf_009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Beyler Japkoda ban yedim gününe bakamıyorum.Bilen biri varsa bi yardım etsin link fln yazsın lütfen...[signature][hline]Nick:Gandalf_009 Server:Ares Lvl:5x Class:Sorcerer(Ice/Lr) Nation:Karus Clan:Reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towerr Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 la japkoda ki yazıları biz anlamıoz zaten ne soruyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Typetr Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 benim japoncam var biraz ne yazdını söylersen cp yaparsan kac gün yedigini söylerim dil destegide var bende[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 lapkoda 60+ olduysanız japonca kursu şart :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 japkoda üzgünüm ama gün sınırlaması yok :( direk ban yani[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandalf_009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ya lvl önemli deil de 15 20 m lik item gitti lvl 42 mage 37 assasin vardı da item vardı baya tüh :([signature][hline]Nick:Gandalf_009 Server:Ares Lvl:5x Class:Sorcerer(Ice/Lr) Nation:Karus Clan:Reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bende kaç kere lvl 60 oldum yine ban yedim giden blastlar ın haddi hesabı yok :)[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 60 lvl oldun he ;) bildiğim en yüksek türk 59 lvl bp benim arkadaş başka tanımam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDBaRoNN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ne diyosun arkadaşım tam olarak anlamadım level 59 senmisin turk olarak sadece areste??[signature][hline]NicK:ReDBaRoNN Server:Cyhper LeveL:5x np:Daha kasamadıq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ares nerden çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: ReDBaRoNN, 06 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: ne diyosun arkadaşım tam olarak anlamadım level 59 senmisin turk olarak sadece areste?? gece gece uyumus arkadaş ayakta :D aahah ares ne alaka mesajları oku bak japkodan bahsediliyorlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ark.ın kafasına DC çarptı :D buz koy geçer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meteora Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kimmiş o 59lvl arkadaş? ismi nedir? Nereli ve sen nerden tanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweppes Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Japonca biLen ?? ナイトオンライン, 会員登録 · ゲームダウンロード · サポート · マイページ · ぼうけん のこころえ · ゲームデータ · イベント · パワーアップショップ · コミュニティ ... :D[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar