Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim rock'cu kim metal'ci kim hip&hop'cu, kim ne sever?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Forza Türkçe Rock (MorveÖtesi,Duman,Replikas,SiyaSiyaBend vs..)

Hip-Hop , Rap map sevmem itici geliyo nedense ..[signature][hline]TruthAndJustice
:horace: :horace:
Mesaj tarihi:
Ortamında her türlü müziği dinlemeye çalışsam ve saygı göstersem de asıl dinlediklerim;

death metal(opeth, in flames, dark t, death) , gothic(moonspell, aslında tam gothic de diil de neyse) , rock(pink floyd, tanımlanamayan müzik grubu) ,doom metal(katatonia,anathema) , black metal(immortal) , heavy metal(iron maiden,metallica), thrash(megadeth.)

aralarından en çok türkiyeye OPETH in gelmesini istiyorum...[signature][hline]Silent dance with death...
Mesaj tarihi:
wala müzik ewrenseldir arkadaslar..
her tarz dinlerim. mesela suanda gotfather soundtrackı dinliom azönce de hasta siempre'yi (che'nin sarkısı) dinledim falan filan.. ama tabiki de rock müziiiini tek gecerm özelliklede dumannnn ve system of a downnn :)))[signature][hline]dAyLeXx_Che
Mesaj tarihi:
Genel Basliklar
Death/Black/Doom/Viking/Gothic/Melodic Death/Power/Speed/Heavy

Kisaca metalin her turu.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Mesaj tarihi:
Hard/Heavy 70-80-90
Power Metal, Thrash, Glam Rock, Hair(Ratt gibi heh), Alternatif
Bide Jazz Trioları(Drum n' Bass, Piano) var güzel onlar...
Hardcore ve Nu-Metal Zırvalıgından nefret ediyorum...[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!
Mesaj tarihi:
Herhangi bir müzik abartılmadığı sürece tarafımdan dinlenilir..[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
Mesaj tarihi:
death/black/heavy/trash/prog./hardrock çok az da power metal dinlerim. gothic metali hiç sevmem.[signature][hline]Üşüyorum...
Aslında üşümüyorum serinliyorum.
Mesaj tarihi:
said:
Enjoy, 19 Ağustos 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
yabancı rap ve rock severim...

rap ve rock???

*dumur*

Ha rocktan kastın manga,linkin park ise anladım o zaman...[signature][hline]from exile...
  • Yeni Oluştur...