tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bende severim[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 rock ve türevleri ağırlıklı olmak üzere herşeyi dinlerim kulağıma hoş gelen[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Forza Türkçe Rock (MorveÖtesi,Duman,Replikas,SiyaSiyaBend vs..) Hip-Hop , Rap map sevmem itici geliyo nedense ..[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ortamında her türlü müziği dinlemeye çalışsam ve saygı göstersem de asıl dinlediklerim; death metal(opeth, in flames, dark t, death) , gothic(moonspell, aslında tam gothic de diil de neyse) , rock(pink floyd, tanımlanamayan müzik grubu) ,doom metal(katatonia,anathema) , black metal(immortal) , heavy metal(iron maiden,metallica), thrash(megadeth.) aralarından en çok türkiyeye OPETH in gelmesini istiyorum...[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylexx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 wala müzik ewrenseldir arkadaslar.. her tarz dinlerim. mesela suanda gotfather soundtrackı dinliom azönce de hasta siempre'yi (che'nin sarkısı) dinledim falan filan.. ama tabiki de rock müziiiini tek gecerm özelliklede dumannnn ve system of a downnn :)))[signature][hline]dAyLeXx_Che Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Güzel olanı dinlerim aslında ama en çok power ve heavy araya katılmış bir kaç alternative de mevcut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Badgirl Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bnm için techno gerisi boşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackaL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Anadolu rockk..[signature][hline]Ölümler çıplak gelir Geceyi indirir yavaşça gözlerine Benden geçmek kolay değil Feryat eder ateş sözlerime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kafama ne eserse..[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Genel Basliklar Death/Black/Doom/Viking/Gothic/Melodic Death/Power/Speed/Heavy Kisaca metalin her turu.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Hard/Heavy 70-80-90 Power Metal, Thrash, Glam Rock, Hair(Ratt gibi heh), Alternatif Bide Jazz Trioları(Drum n' Bass, Piano) var güzel onlar... Hardcore ve Nu-Metal Zırvalıgından nefret ediyorum...[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 up.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 power/melodik death/swedish death/heavy metal[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Metal , Death Metal , Gothic , rock , Doom Metal , Black Metal , Heavy Metal , Türkü[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 elektronik müzik&rock[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ben emokidim. sayılır mı?[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 arabesk/protest müzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Herhangi bir müzik abartılmadığı sürece tarafımdan dinlenilir..[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 blues-rock... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 durumuna göre herşey metal hariç..[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 herşeyi dinlerim ben =)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enjoy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yabancı rap ve rock severim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 death/black/heavy/trash/prog./hardrock çok az da power metal dinlerim. gothic metali hiç sevmem.[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Enjoy, 19 Ağustos 2005 19:31 tarihinde demiş ki: yabancı rap ve rock severim... rap ve rock??? *dumur* Ha rocktan kastın manga,linkin park ise anladım o zaman...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hard rock thrash metal[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar