sharky Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Orjinal Half-Life paketi nereden alınır ? Şehir, semt, dükkan ismi türevi şeyleri verirseniz, mutlu olacağım. Merete 20 milyon diyorsunuz, gidince bu 20 milyon $20 olmasın da.. Koydum kafaya, alacağım. Ha özellikle İzmir 'de alınacak bir yer varsa, belirten arkadaşlara duacı olacağım.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Bu işine yarar mı?[hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 D&R da var bak.. olmadı ben sana alırım.. tabi para peşin.. half life meşin :P[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Saykoleo teşekkürler.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darxeed Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 www.weblebi.com ben dahil cok kisi denedi herkes memnun özel bi mesajınız var mı gibi bi bölüm vardı 'oraya evde yoksam kapıcıya bırakılsın' yazdım :P en geç 3 günde getiriyolar ben wc3 almıştım o yüzden csnin fiyatını bilmiyorum ama herkes 18.5 diyo[hline]No joy would flicker in my eyes Brooding sadness came to a rise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar