December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ulan ya of ya,90 da çıktık dışarı bir şey olmaz diyerekten 92 de atmış adamlar yıkıldım dışarıda oturup ağlayacaktım,stadda olsam heralde daha kötü olurdu,ne şans be :([signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bende tam çıkarken yedik :([signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: beybin, 02 Eylül 2005 21:50 tarihinde demiş ki: 2-2 müneccimmisin???[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ya son 2 maçı kazansakta yunanistanın bırakıcağını sanmıyorum ztn bi kazakistan bi gurcsıtan macları var onlar alır e danımarkadanda 3 puanı kaptımı ki alır bence ..[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: ReD_DoG, 04 Eylül 2005 00:09 tarihinde demiş ki: said: beybin, 02 Eylül 2005 21:50 tarihinde demiş ki: 2-2 müneccimmisin??? Hayır o dünki maçtan bahsedio..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hadi ya :D prdon ozmn[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 fatih terimin ve şabanı oynatan aklına koyam.[signature][hline]Ben Wallace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bir adam sahada bu kadar sırıtırmı her topu öldürdü.Futbolu unutmuş 2 tane top indirdi pires yapmadı koşmadı bi işe yaramadı.Bide hala milli takım kaptanı utandım.[signature][hline]Ben Wallace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ilk yarıda savumayı kendi sahamızda kabullenmesek.fatih tripçisi gene bi trip lerde ya şimdi iyi oynadık fakat..[signature][hline]Ben Wallace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 sistem deişmeli bence.. 3-4-3 e dönmeliyiz hücumumuz ciddi zayıf.defansıda halletmemizlazımda daha çok gol atabilirz bence.. maça gittim bende bugün..bi kere hasan batırdı..okan iiydi.ümitözat iidi..hamit ilk yarı batırdı ama o da hasnaın suçu vardı yine de hamiti beğenmedim.. alpay maç boyü süper oynadı ama o şabanlığını yine yaptı son dakka.. şabanlığını tek alpayda yapmadı hakanda klasik olarak deli gibi gol kaçırdı..yıpratıo ii hoşda eskisi kadarda yıpratamıo artık..şu mübarek yerinin ümit karana bırakmalı.. fatih tekkenin bu takımda işi yok abi santrofor olarak..ii olabilir ama yeterli diil..malatyaya karşı maç oynamıosun sen... yinede ii bir türkiye avrdı bence..zor bir işti.. bu arada tümer hakikaten iiydi.. bence trnin sakatları dahil olması gereken kadrosu şöle: 1-volkan 2-i.toraman 3-alpay 4-ümit özat 5-emre 6-okan 7-tümer 8-yıldıray 9-ümit karan 10-tuncay 11-nihat 3-5-2 oynarsa tuncay sol açığa kayar,nihatla karanda forvet oynar..nihat formda diilse serhat oynar..karan formda diilse tekke oynar..bence budur çünkü tekkenin defansı yıpratıcı bi iki pasından başka bi şey göremiorum..ümit yine aralara kaço kafa vuruo vede hırslı..bence böle bi takımla ümitli olurum... hakandan daha ii iş yapacak adamlar var malesef..trnin tecrübesiz dediğimiz oyuncularını hor görmek,bi zmanlar ki kadronun hangi tabuları yenerek o sistemi oturtup başarılar yakalıdklarını hatırlasınlar.. yenilere güvenelim..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 fatih terimden cacık olmaz[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 top indirsin bari diyerek koyduğunu düşünüyorum şabanı onuda yapamadı bari çıkar 90 dakka saat kulesi gibi bakındı otlandı geviş getirdi.[signature][hline]Ben Wallace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 abi yabancı antrenör getirelim bence sizce haksızmıyım ? kim gelcek fatih giderse ziya doğanmı?[signature][hline]Ben Wallace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Daha ilk maçtan fatih gitsin peh ! Sanki diğer 8 maçı da fatih terim tarafından kaybedildi adamın geldiği nokta zaten çok zor bir nokta[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 saçmalayın harbiden. terim olmasa baya bi acıtırlardı.ruhsuz bi milli takım bi halt yapamaz.o ruh içinde terim şart[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 şöle gereksiz adamlar burda nie durur ya terimden cacık olmas dien arkadaş eminim senden ii bi cacık olur bence neyse terim yıllardır bu görevin başında deil ersunun verdiği enkazı toparlamaya çalışıo hiç bi takımı yenemeyen ersun sayesinde bu durumlara geldik terimde şu 3 maçtan sonra iice takımı kendi kfasına göre şekillendirecektir böle kritik dönemde bi anda başkta takım çıkarmasını bekleyenleri anlıorum çünkü hayatında konuşmak için konuşan geyik tiplemelerden öte deiller[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ruhlu mu oynadık bu maç yanlış taktik yaptı ilk yarıyı yenik kapattık.Farkına vardı hatasını düzeltti.Ama genede iyi oynamadık attığımız goller şanstı frikikten ve okanın balına ayağının gelişine attığı gol. şanstı.terim gitsin demiyorum kadroda revizyon lazım.[signature][hline]Ben Wallace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 niye hala hkn şükür gibi kazmalar oynuyo. selçuk naaptı kendi takımına hayrı yok milli oldu. defansta alpay formsuz vs.[signature][hline]Ben Wallace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 o zaman sen yapsaydın taktigi fatih terime söleseydin oda uygulardı.hey allahım[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 TRA_GS gs lisin diye terimi savunman doğal benim ona sözüm yok terimin yandakçılarına ersun hoca ne iyi etti şabanı attı geldi onun şakşakcısı aldı takıma.Bu maçı bence hkn yüzünden kaybettik.[signature][hline]Ben Wallace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 2. yarıya çoğu kişi hırslı başladı bence.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 fatih mi !?! hakan olmasın o ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 tmm maçta hikmet karamanı ii dinleyip notlarını almışın dikkatli izleyici bravo[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 çok kötü moralim bozuldu ilker yasine içiyom onun yüzünden allahın cezası ilker şom ağızlı ilker hop ilker top ilker[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 kimse gelmesin böyle iyi allahın izniylede gidicez almanya ya[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar