lordyosi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bir kac sorum olcak.. A)Bir itemin sadece bankada calismasini nasil saglarim ? [spo1=Ben bu sekilde denedim ama olmadi..]if ( != ) src.smk Bunu kullanabilmeniz icin bankanizda olmali. return 1[/spo] B)Textentry kisimlarina sadece rakamla giris yapilmasini nasil saglarim ? [spo2=Matchlerle olabilirmi, olursa nasil ?]if (strmatch('>','') || (strlen(>) < 4)[/spo] C)Bu scripti on=@click triggerine ekledim sorun goremiorum ama calismior herkesde sadece guild adi yazior master farki olmuor.. [spo3=Buyrun script..]On=@Click if !() && () if (strmatch('','') message [] if (strmatch('','') && ( == ) message [Guildmaster ] endif endif endif[/spo] D)Son olarak, serverdeki tum itemlerin namelerinin @995 gibi beyaz yazilmasini nasil saglarim yani trigger almayanlarin falan bile.. Kolay bi yolu varmidir ? Cevap veren herkese simdiden tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 a ) topobj.layer ile check et b ) if (>>>0) diye dene c ) denemek lazım sphere yüklü değil buna diğer arkadaşlar baksın d ) kısa yolu yok itemclick e message @xxx koyabilirsin bu bi nevze çözer sorunu..[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordyosi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 itemclick i denemistim ama olmamisti simdi bide return 0 yazarak denicem bakalim nolcak cevap icin saol coder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bence return etme item click çok geniş bi kavram sonra return den başın ağrıyabilir[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordyosi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Evet returne gerek yok sona ekleyınce act.message @350 yi oluor fakat tek sorun var if ( > 1) act.message @350 return 1 else act.message @350 return 1 endif bu scriptte amount gosterıor fakat tekse a / an vermıo normal olarak vermıo ama vermesını nasl saglarız degısken olmasını yane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar