Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 tecrübeli DM lazım hem forgottenrealms hem vampire hem starwars hemde generic oynatabilecek DM lazım bütün kış müsait olan ilgililere duyurulur...[signature][hline]"Gonna Fly Now!" LEGEND OF ROCKY
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bi de şevrole verelim istersen şaka bi yana bana da grup lasım sene içinde oynayacağım... ama izmirde değilim maalesef [signature][hline]... that's me in the corner... [Bu mesaj turambarturin tarafından 04 Eylül 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Uçak paramı ve yatacak yerımı ayarlarsan bırde onlara Cthulhu yu eklerız :D Lakin yavru Vatan dan gelmek zor olucak...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yatcak yer yiyecek yemek bi de izmirli kız verin gelirim :D .Ama Star Wars sistemini pek bilmiyorum.
Venator Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Hmm baska anlasma sartları nedir? Mesela hangi sehirlerde oynatmak lazım, calısma saatleri kacla kac arası, yanında ne veriyosunuz? Gunde uc kere kola+pizza verirseniz niye olmasın.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Arkadaş yazmayı unutmuş. Tecrubeli elemanlardan oluşmuz hazır bi grubuz. Normalde Dm bendim ama birazda player olarak oynama isteğimden dolayı yeni Dm arayışına girdik. İzmirdeyiz düzenli olarak gelebilecek Tecrubeli arkadaşlara duyurulur not:Hiçbişey vermiyoruz yiyecek,içecek,bilimum masraf müşteriye aittir :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion
rion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yav izmirde mi bu grup anodhen, msjlardan ööle bi varsayıma çıktımda... neyse ben dm deilim ama player arıosanıs fr da oynarım nema problema. bu arada anodhen senin adın mert olmasın sakın?[signature][hline]name : Yakman class : priest lvl : 53 clan : none server: Beramus
rion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 dammit! mert ve çağdaş, bu gruba sakın gitmein olm:) çok tecrübesiz party, yatırırlar adamı:) neyse grşlm rıfat[signature][hline]name : Yakman class : priest lvl : 53 clan : none server: Beramus
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 rıfat abi ayıp ediyon ne yamuğumuzu gördün yaa
Brutus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sanırım dediğiniz tanıma uyuyorum [email protected] adresinden ulaşın grşlim[signature][hline]force be with you
Öne çıkan mesajlar