Arden Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Merhaba arkadaşlar bu bölüme ilk defa bugun giriyorum :) Aklımada şu reklam geldi. Şimdi reklamın ismini unuttum ama mustafa çikolata yiyor böle adam arkadan gaza getiriyor sen çok güçlüsün mustafa, güven kendine mustafa böle adam dövücekmiş gibi gidiyor sonra kavanozu açıyor :D ehee süper reklam ya sora böle arkasına dönüp artis artis bakıyo :D izlemeyenlere oturup reklamı beklemelerini tavsiye ederim.[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 mustafa ırkcılıgı yapılıyor reklamda[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 harbi baya komik bişiydi ney di sloganı aliler mehmetller için ayşelerde tadabilirmiydi[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ehehe öyle birşey olması lzm :) Evet ya nie mustafa di mi ya bu ülkede onur'lar Abdül'ler Cemalettin'ler Abdülrezzak'lar da var onlarda tadabilmeli die düşünüyorum :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 o mustafaya can gurban oyy oyy..[signature][hline]cik, cik, cik pogodi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Son zamanlarda beğendiğim reklamlardan biri o. Takdirle izliyorum cidden =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ya bn o reklama bayılıorum hele de mustafa ya :-p zaten ne zaman o reklamı izlesem gidip aynen çikolatayı alıyrm bi nevi ayşelik yapıorum :-p :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bence direk o müşteriyle kız müşterilerin çoğunu kaybetmişler.. kızlar reklamı izleyince şöyle düşünecek bence 'ayy çocuk ne yakışıklı.. ay bu çikolata enerji veriyomuş güç veriyomuş.. laan bi dakka güç demek enerji demek kalori demek... yine duba gibi oluruz ben rejimdeyim yaaaa....'[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Heh :) Arkadaşlar reklamın adı Rodeo :) Mehmetler,Aliler,Mustafalar için. ayşelede tadabilir Son zamanlarda iyi reklamlar çekiyoruz.[signature][hline] Lavinya -> . Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bunlar netten de Cocuk yaparlar spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 zekice düşünülmüş reklam olduğu bi gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Hehe çok komik bir reklam! Gaz müzik, yüksek hızda çekim falan... eleman kavanoz açmaya gidiyor.. Hehe güzel olmuş başarılı 3,5* verdim kendisine.. (Ali Atıf 1 mode on)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar