Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siyah Nokta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
siyah nokta?[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger
There is no ignorance; But I don't care about the pain
There is no passion; But still it burns
There is no death; But I die every day
Mesaj tarihi:
he yağ noktalrında bahsediyorsunuz. ben paaso sıkıyorum sonrada temizlik malzemeleri ile temizliyorum :-)[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger
There is no ignorance; But I don't care about the pain
There is no passion; But still it burns
There is no death; But I die every day
Mesaj tarihi:
clean&clearın siyah nokta temizleme losyonun kremiyle birlikte kullan[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
bi sürü ürünler var onları geçiricek , bi eczanelere sor derim.
bi de onları fışk diye çıkartmak güzel oluyo. :9
ama tasvip etmiyorum.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
avon un tonic ve cilt kremleri var onları kullan derim once yuzunu yıkıyorsun sonra tonic le temizliyorsun sonra kremi sürüyorsun 10 dakka sonra yüzünü durulyuosn kısa sürede sonuç veriyor..
Mesaj tarihi:
siyah noktaların oluşma sebebi neymişki?[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.''
Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...''
Mesaj tarihi:
Clean&Clear var onu dene[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Mesaj tarihi:
bence önce bi cilt doktoruna görün.kullanacağın ürünler cildine zararlı olabilir her ne kadar kaliteli olsada..
benimde gözlerimin alt kısmında yag bezesi vardı bi ilaç verdi doktor ama cillte soyulma yapıyormuş.. fazla soyulma yapınca kullanmadım..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Mesaj tarihi:
neutrogena deep clean var dediğin şey doğrultusunda çıkartılmış bir jel. Ben bir ara kullandım işe yarıyor ama onun yerine neutrogena pore wash kullanıyorum artık. Bu da hemen hemen aynı.
Mesaj tarihi:
Çünkü deep clean biraz uyuz bir şey. Yüzünü yıkıyorsun yıkıyorsun ne kadar yıkarsan yıka çıkmıyor suratından. Eğer kuru cildin varsa iyi olabilir ama ben uyuz oldum. Diğeri yağlı ciltler için zaten. Clean and Clear gibi yüzü kurutmuyor ama. Kokusuda iyi ayrıca.
Mesaj tarihi:
gözeneklerin geniş olması cilt tipinle ilgilidir.onu değiştiebilceğini sanmıyorum.
gözenek sıkılaştırıcı bişey varsa,onuda ben bilmiyorum[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
ya o siyah noktalar sıkılcak kadar buyuk olmuoki..nasıl sıkıonuz[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
  • Yeni Oluştur...