diablotg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 dedikleriniz doğru bunların farkındayım ama gerçekten vazgeçebileceğimi sanmıorum ve vazgeçmekte istemiorum.Ama herşey için teşekkürler[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 e topigin amacı ne vazgeçmek istemiosan ?[signature][hline]Bir Fizikçiye sormuşlar: 3 fare 3 günde 3 öğün yemek yiyorsa 5 fare 5 günde kaç öğün yer ? Fizikçinin cevabı : " Fareler özdeşmi ? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sana daha önce de çok dil döktüm, istersen yine msn'de dil dökerim, ancak bu topiğe bi tek şu şiiri yazıyorum. No man is an island entire of himself. (Hiçbir insan kendi başına bir ada değildir.)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar