diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 konumuz daıldı bu arada benim de iq 140 ın üzerindeydi 149 mu öyle birşeydi ama 140 küsür olduğunu biliyorum.Tabii Zeki olmak herşeyi çözmüo birde bunu kullanabilmek var.ve ben gerçekten herşeyimle bunu kullanmak istiyorum.Ben sadece sizden şans istiyorum.Bu yolda birde şans payı da yok denecek kadar az değil.Şanslı olmakta gerekio biraz.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben hiç çıkmıo demedim ki yani amacı bilim adamı yetiştirmek olan bir kuruma bu kadar sayı çok az . Ve gerçekten ne zorluklarla karşılaşacağımı biliyorum.Çalışıcam ve buna mecburum nere olursa olsun bir fizik bölümüne giricem.orda kendimi gösterip yükselebilirim bu mümkün ama çok çalışmam gerekior ve bunu yaparım[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 o zaman tavsiye fizik çalışma bu sene biyo kimya matematik çalış benim biyo süperdi fakat ahhh o fzik yok mu??? gerçi suç bende değil suç çiğdem kahraman denilen kadını fen lisesinde hoca yapanda...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 görüşlerinizi büyük bir dikkatle irdeliyorum.Her düşünce benim için önemli. Ama bana olan tam olarak şu.Ölümüne sevdiğin bir sevgilin vardır.Devamlı onu görmek istersin ve 1 hafta ayrılıktan sonra buluşursunuz ve aranızda nasıl bir duygu akımı olur ne kadar yoğun yaşarsınız dimi sevginizi aşkınızı yüreğiniz hop eder erirsiniz.Ben bunu hiç bir insan üzerinde yaşamadım ama bunu ciddi ciddi bir bilim adamına baktığım zaman veya bir bilim kitabı okurken yaşıorum.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowMan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: diablotg, 02 Eylül 2005 23:48 tarihinde demiş ki: konumuz daıldı bu arada benim de iq 140 ın üzerindeydi 149 mu öyle birşeydi ama 140 küsür olduğunu biliyorum.Tabii Zeki olmak herşeyi çözmüo birde bunu kullanabilmek var.ve ben gerçekten herşeyimle bunu kullanmak istiyorum.Ben sadece sizden şans istiyorum.Bu yolda birde şans payı da yok denecek kadar az değil.Şanslı olmakta gerekio biraz. bu durumda çalışacaksın ama çalışmak sosyal hayat yaşamamak, kendini eve tıkmak demek degildir düşük iq lu veya yüksek iqlu fark etmez cok akıllı veya az akıllı, çalışacaksın bunun üstüne aklının kullanabildigin kadar kullanacak, bu sayede zeka kapasiteni zorlayacak senden zekiyim ezer diyenleri geçeçeceksin (ki bunları yaptınmıo bu olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ulan tam Allah'a inanıyormusun diye cevap yazcaktım son cümleyi okudum gg oldum.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 not: benim iq sayı olarak bilmiyorum. fakat 9 yaşında iken 13 yaşının standartlarında idim. yani boş değilim ben de hava atıyım azcık *!çekilin sefillerrrrr*[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: diablotg, 02 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki: Ölümüne sevdiğin bir sevgilin vardır.Devamlı onu görmek istersin ve 1 hafta ayrılıktan sonra buluşursunuz ve aranızda nasıl bir duygu akımı olur ne kadar yoğun yaşarsınız dimi sevginizi aşkınızı yüreğiniz hop eder erirsiniz.Ben bunu hiç bir insan üzerinde yaşamadım ama bunu ciddi ciddi bir bilim adamına baktığım zaman veya bir bilim kitabı okurken yaşıorum. Yaşadığını sanıyorsun demek daha doğru olur bence..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben bu sene kafaya koydum.Bak ben okula başladığım günden lise 3 e kadar yani ilköğretim 1 - lise 3 arası evde ders çalışma sürelerimi topla ve 10 saati geçsin sana istediğin herşeyi veririm.Geçemez çünkü hiç çalışmadım hayatımda.Bu sene hedefimin istediğimin ne olduğunu biliyorum ve bu hedef dışında başka bir yöne kaymak demek benim için sudan çıkmış balık gibi birşey olur.Ve bu hayallerimi gerçeğe dönüştürmek için gerekirse uyumam gece-gündüz ne var ne yok çalışırım ve hatta çalışacağım.Temebelliğe çok alıştım ama kurtulabilirim.Herşey bende bitiyo.istemem ve inanmam yetio.Tabi bu ani olmuo hala daha tembelliği atmaya çalışyorum yavaş yavaş atıyorum da.şu da güseldir ki bugüne kadar hiç 2 im olmadı hem belgeyle geçerdim :)[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowMan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: diablotg, 02 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki: görüşlerinizi büyük bir dikkatle irdeliyorum.Her düşünce benim için önemli. Ama bana olan tam olarak şu.Ölümüne sevdiğin bir sevgilin vardır.Devamlı onu görmek istersin ve 1 hafta ayrılıktan sonra buluşursunuz ve aranızda nasıl bir duygu akımı olur ne kadar yoğun yaşarsınız dimi sevginizi aşkınızı yüreğiniz hop eder erirsiniz.Ben bunu hiç bir insan üzerinde yaşamadım ama bunu ciddi ciddi bir bilim adamına baktığım zaman veya bir bilim kitabı okurken yaşıorum. bunu daha önce yaşamadıysan, bilim adamları ile ilgili herhangi birşey hissettiginde bunun o duygu oldugunu soyleleyemessin? bu sey gibi oldu daha önce kavun yemedim, ama peynir yerken kaun tadı alıorum? kavun tadını daha önce almadıysan peynirdeki tadın kavun oldugunu nereden bilebilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ama onu yaşayanlardan onun ne demek olduğunu biliyoruz herhalde.Yaşamadıysak hiçmi görmedik[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Görmekle olmazki o iş..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 AAAA değiştirmiom olmuo siliom olmuo bi düzene sokamadım be.Neyse Slat bi türlü diyemediğim şey gerçek aşkın rölativistik olması.Bana göre benimki gerçek aşk ben aşkı yaşıorum hayır diyemessinki [Bu mesaj diablotg tarafından 03 Eylül 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowMan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sobanın yanında oturup, dışarıdaki kar topu oynayanları izlemekle, dışarıda kar topu oynamak aynı şeymidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sonuçta ben neyi biliorum kar topunun soğuk olduğunu üşüyeceğimi yüzüme çarpan kartopunun acıtacağını.ve yürüttüğüm mantık la hissetmem dışarı çıkınca pek bir farklılık göstermicek[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bu topiğe mesaj atma gereği duymuyorum artık (mirce döndü) yine de hayatta başarılar derim. inşallah (!) bu günkü hevesin be çalışma azmin hayatın boyunca seninle olur...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 senden yıkıcı değilde yapıcı eleştiriler yaptığın için teşekkürü bir borç olarak görüyorum.teşekkür ederim herkese bana destek olduğunuz için bana yardım etmeye çalıştığınız için bugünkü halim sadece bi anlık gazla yazılmış şeyler değildi bu benim her anımdı her zamanımdı.Bu bendim.Ve insanlar ne olursa olsun huyundan vazgeçemez benim en büyük huyum merak etmek.küçüklüğümden beri anormal derecede meraklı biriyim.Bu hiç geçmedi belki bilim sevdam bunun bir sonucudur.Herşeyi bilmek istiyorum merak ediyorum.Herkese hayatında başarılar.her zaman gerçekelr yanınızda olsun.iyi geceler[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowMan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 diablo sana yorum yazamayacagım artık çünkü düşünme sistemin yanlış, biz seni geliştirmeye çalışan yorumalr yapıoruz sen onalrı cürütüp bir nevi bize sen ne duymak istiyorsan onu söylememizi bekliorsan.... biz seni sadece geliştirmeye calısıoruz ve sen aslında bu topici burad ayazanları bunun için ve bizimle paylaşıp rahatlamak için açtıysan bizi çürütmeye çalışmaktansa söylediklerimizin anlatmak istedigini anlamaya çalışmalı ve bir manytık insanı olarak mantıklı gördüklerini kendine katıp kendini zenginleştirmelisin.... bu arada nitekim diger arkadaşlar anlaman için direk dogrusunu soylemiş "yaşamak gerek" bense bir mantık insanı oldugunu düşünerek daha ii ve kolay anlamanı saglamak için bunu sana örneklerle açıklamaya çalıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowMan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bu arada son mesajını yeni gördüm , ve seni "özel" yapan bir şey gördüm cogu cocuk hatta insan varlıgı aşırı derecede meraklıdır bu dogasında vardır ancak %95 olarak cevre baskısı nedeniyle insanlardaki merak duygusu azarlır ve ancak ergenlik sonrasına kadar meraklılıgını koruyabilen kişiler hayatları boyunca meraklılık özelliginni kazanırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben bunun farkındayım zaten mrk etme.Yani herkesin nedemek istediğini ben biliyorum.bu kadar dar düşünmemi bu hedefler yanında bide hayatı yaşamamı istiyosunuz. "Eğlen , coş hayat boş " :) yaşamadan sosyalleşmeden bu işin olmayacağınızı söylediğinizin farkındayım.Ama istesemde sosyalleşemiyorum.dışarı çıktığım zaman boş muhabbetler saçma geyikler beni bunaltıyo.kafa dengim yok ya 1 tane kafa dengim var o da bütün gün evde benim gibi.yapacak birşeyim yok küçük bir yerde yaşıorum yapabileceğim elimde olan birşey değil[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Nasıl istiyorsan öyle yaşa ztn,ne istiyorsan yap ama yeterki kendini kandırma.Umarım bi önceki yazımda da ne demek istediğimi anlamıssındır.Yanlıs hatırlamıosam daha öncede konusmustuk biz senile.dediğim gibi baska nedenlerden dolayı bu kdr çok bilime adadığını kendini düşünüyorum.Ama umarım mutlu olursun...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Biraz kendine güven verimelisin,seni bi yerlere taşıyabilicek hareketveya bir olay gerçekleştirmelisin.En basitinden karşı cinsinden biriylen beraber olamk sana büyük bir güven verecektir,bunları yapmadıgın sürece yüzsüzde olamassın o zaman aklının bi şeyler bastıgını düşündüğün anda onu söyleyecek gücü bulman da onu buldugun zamanı harcamana neden olabilir. Bunun nerdennaladın diye soracaksın ve söylediklerimi yapmanı gerektircek bazı neden ler arıyacaksın;şu an çıkabilecek olan bilim adamlarının senin koşullarından çıkar die bir dşünceye sahipsin arkadaş ben fenlisesiinden çıktım orda bunlardan dolu filan demiş sen fenlisesinden değilsin o yüzden oradan çıkamaz demişsin.Benzemeye çalışmışsın bunlar kendının yenı bir idol yerıne benzer bir idol olarak yaşamaını saglar tabi başarılı olursan.Kendini hayatın boyunca diger alanlarda başarısız görmüşsün o yüzden yeni karar verdiğin bu fizik dalında başarılı olabilmek için kendini digerlerinden farklı gösterebilcek degerlerini vurgulamaya çalışmıssın veya o şekilde degerleri üzerine takınma çalışmışsın mesela orda bi arkadaşla zeka olayı konuşulmuş farkettiğim kadarıylao zekasını 242 söylemiş sen ise,benimde zekam 240 küsür ama sanırıım 249 du demişsin,burda farkettiysen 24x lı sayılar arasında x arakamın olabilceği en büyük rakamı söylemişsin hemde hatırlamadığın bir durum içirinsindeyken bu senin psikolojini gayet ii bir şekilde açıklar...Sana bunları söylememmin amacı kendini kimseye benzetmeye çalışmamalısın şuan düşündüğün dal üzerinde başarılı olmak istiyorsan geçmişinde başarlı olamadıgın yerlerin yerine sana şu an güven kazandırabilcek bir olay yapmalısın yukarıda örneğinide verdim.yukarıda yazdıklarımın hepsi kendine güvenin olmamasından dolayırdır.Hemen bişeyler başarmalısın küçük bile olsa sana güven verecektir ama daha önce hiç yapamadım demiş olmanda fayda var.(din konusuna girmek istemiyorum ben halife deilim ama yine özenmeye çalışacagına kendin özenilecek bir yerde bul kendini) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ben de bi aralar boyle dusunuyodum, sonra aklım basıma geldi. Belki istedigim bi suru seyi yapamadım ama bi cogunu da yapabildim. Hicbisey tek degildir insan olmanın bir suru ihtiyacları vardır. Hayat oyle olmaz, eger senin icin oyle olucaksa da kolay gelsin. Neyi kacırdıgını bilmeden konusuyosun su anda, sonra anlayınca cok pisman olucaksın. Ben hayatımın tam 6 yılını sildim gitti bu sekilde. Kolay degil cocuklugumdan lise3e kadar olan donemi sildim gitti hatırlamıyorum bile simdi saka gibi geliyo. Cunku neyi kacırdıgını anlayınca sana cok bos geliyo hersey. Bu arada kafa dengi arıyosan ara ara ara ara ve daha cok ara. Her turlu insan var dısarda seni anlayacak ve anlamayacak.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Kendine söylediğin yalanları başkalarına da onaylatarak daha inanılabilir kılamazsın bunu farket derim öncelikle. Sen insanların senin görünüşün ve yaşayışın hakkında dediklerini o kadar çok takıyorsun ki burada "aa gözlük giydim ve tipsiz oldum ama önemi yok", "karı kız muhabbeti yapmıyorum" gibi konuları öyle alakasız yerlere sıkıştırmışsın ki bunlar içine dert olmuş belli. O dediğin konuları gerçekten dert etmeyen insanlar tanıdım, hiçbiri bunları belirtme ihtiyacı hissetmiyordu. Ayrıca hayattan korktuğun belli kaçtığın belli, bu kendine güvensizlikle gelir. Burada o kadar kendini beğenmişlik yapıyorsun ki bu güven eksikliği yüzünden.Sosyalleş ha tabiki kitap okumanı falan azaltma-sadece dengele yaşayışını- ama gerçekten hayat hakkında bir şeyler söylemek istiyorsan insan tanımak zorundasın. Bu genç yaşında hayatı çözdüm diyorsun ama daha hiçbir şeyi çözmemişsin malesef. Burada sana yapıcı eleştiride bulunanlara, "tamam siz de haklısınız ama ben daha haklıyım" demekten başka bir şey yapmamışsın. Yani alakasız şekilde oraya sıkıştırdığın şu en karizmatik fizikçi hede hüde listesinin mantığı nedir ya? Lütfen çok sırıtıyor. Horrible haklı sen burada bazı şeylerin arkasına sığınıyorsun. Bu sığınağın seni sonsuza dek koruyamaz. Kendi içinde iyice düşün. Kendine güvenini arttıracak bazı şeyler söyleyeceğim. Düzenli bir spora başla. Değişik insanlar tanımaya çalış, o dediğin piyasa ortamlarında ne tür adamlar oluyor tahmin bile edemezsin. Git, gez; şans ara biraz. Kızlarla takılmaya çalış hatta sevgili edinsen iyi olur. Düzenli gazete oku, düzenli kitap oku. Düşün yazı yaz. Böbürlenmeyi azalt.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog [Bu mesaj Loras tarafından 06 Eylül 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sen neden blog açmıyorsun[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar