Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 anlayamadığım bir şekilde dün geceden beri oyun sürekli kilitlenmeye başladı.farkettiğim üzere, herhangi bir ability kullanmaya kalkınca takılıyor bazen 3-5 sn de geri donuyor bazen bilgisayarı da beraberinde kilitliyor reset atmak zorunda kalıyorum.ses kartımda problem wardı son zamanlarda ondan mı acaba diip bütün sesleri kapadım oyundaki ama fayda etmedi. biri şöyle yap böyle yap derse güzel olur.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bi scan disk yap bi de ramlere bak bence[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bende de var bu sorun ama son zamanlarda diil hep vardı (2 haftadır oynuyorum bu arada, son zamanlarda da diyebilirim :P)[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 o sorun bende sürekli oluyordu ekran kartının driverlerini güncelledim sorun ortadan kalktı bir deneyin isterseniz[signature][hline]daha yok imza :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ramlere baktım hala ramler :p ozaman bi driver falan bakiim ben.bi de ram alırım olmadı.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ramleri cikart tak, driver guncellemeleri bir de oyunun kurulugu oldugu surucuye defrag at. bu patclerle filan hd'de baya dagiliyor wow. arada toparlamak lazim. diskkeeper`i oneririm bu arada, windowsun defrag araci yerine. ha bir de ses kartimda sorun var diyorsun da sesi kapatmak cozum olmaz. karti cikart, driverlarini sil bir de oyle dene. [Bu mesaj rahatsiz tarafından 06 Eylül 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar