SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 özLe özLet feLan boş işLer hacım.. araya soukLuk girmesin..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 heh çoğu mesaj alakasız. alakalı mesajlar atalım. biraz daha az görüşün ama soğutmayın arayı.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Mille, 06 Eylül 2005 01:53 tarihinde demiş ki: @kermit soğumaya başladım dedim farkındaysan ama hala seviyorum onu aradaki fark sevginin gitgide azalmasıdır eğer bunu anlayacak kapasiten olsaydı saygı duyar ve ya yardımcı olmaya çaılışrdın yada susardın demekki yok!!! ağzımı açtırma kapasite mapasite bizde geçtik o yollardan soğumaya başladım diyosan sevgi felan yalan olmuştur. bi dahada eskisi gibi zor olur cnm benim anlatabildimmi ?[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Mille, 05 Eylül 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Ya kız arkadaşımı çok seviyorum ama konusacak hiçbir şey bulamıyorum çok soğumaya başladım!!! konuşacak hiç bişey bulamadığın bir kızı seviyorsan o olay tamamen cinsel bişeydir başka da bi durum değil... kim oturup iki dakka konuşamadığı bir sevgili ister ki bunu anlayamıyorum ben[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 seviyosan sohbetiyle seversin demekki sadece fiziksel ozellikleriden hoslanıosun[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sex yap dicem ama çok atraksiyon olcak -mualla seni seviyorum ama konuşacak pek bişe yok -peki action saçmaladım.yattım uyudum Anakin Abi nedemiş? "I HATE YOU" [signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? [Bu mesaj Shikamaru tarafından 06 Eylül 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Mille, 05 Eylül 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Ya kız arkadaşımı çok seviyorum ama konusacak hiçbir şey bulamıyorum çok soğumaya başladım!!! Aynı sorun bendede vardı soğudum. ehehe[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar