Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

:( Çıldırcam ya!!

Mille

Öne çıkan mesajlar

said:
Mille, 06 Eylül 2005 01:53 tarihinde demiş ki:
@kermit soğumaya başladım dedim farkındaysan ama hala seviyorum onu aradaki fark sevginin gitgide azalmasıdır eğer bunu anlayacak kapasiten olsaydı saygı duyar ve ya yardımcı olmaya çaılışrdın yada susardın demekki yok!!!

ağzımı açtırma kapasite mapasite
bizde geçtik o yollardan
soğumaya başladım diyosan sevgi felan yalan olmuştur. bi dahada eskisi gibi zor olur cnm benim anlatabildimmi ?[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mille, 05 Eylül 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
Ya kız arkadaşımı çok seviyorum ama konusacak hiçbir şey bulamıyorum çok soğumaya başladım!!!

konuşacak hiç bişey bulamadığın bir kızı seviyorsan o olay tamamen cinsel bişeydir başka da bi durum değil... kim oturup iki dakka konuşamadığı bir sevgili ister ki bunu anlayamıyorum ben[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

sex yap dicem ama çok atraksiyon olcak
-mualla seni seviyorum ama konuşacak pek bişe yok
-peki
action
saçmaladım.yattım uyudum

Anakin Abi nedemiş?
"I HATE YOU"

[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??

[Bu mesaj Shikamaru tarafından 06 Eylül 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...