Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Egıtım

asas

Öne çıkan mesajlar

Ben acıkcası ortaokul hayatımda baya monoton bır yaswam yasıyordum aılem yuzunden hedefım hıc bır sey anlamadıgım halde elektronık makıne muhendıslıgı falandı..Hatta aılem bırde unı secıp bana Odtu falan ısterız dedıler asdasd dedım bende ..Ama cıdden hedefım buydu ortaokulda..BU hedefle sınava gırdım A.L sısını kazandım...Aılem baya sevındı Tabı..Hzlıga baslamamla bırlıkte muzıge baya yoneldım 2 sene boyunca metal konusunda baya bılgı sahıbı oldum..Gercekten oyle baglandımkı gıtara bıle baslamıstım..Ve gecenlerde annemlerden bır soz bıle aldım unıyı kazanınca araba alırız dıyorlardı ben araba ıstemedım zaten ılgım yok..4000 dolar ıstedım o parayla kendıme gore elektro anfı vs alıcaktım tamam dedıler..Fakat sımdı ıcımde o ortaokuldakı hırsı kaybettım..Yanı artık yanımda bırı elektronık muhendıslıgını kazandım Odtude bıle dese bana ufak gelıyor kucuk gelıyor..Ve sadece can sıkıntısıyla dınlıyorum...Fakat sadece bundan bır kac sene once boyle bır yasam ıstıordum..Sımdı ıse masabası ıs bana gore degıl ...Odtu bılgısayar bıle kazansam muzık ısınde ılerlemeak ıstıyorum nedense...Aılem ıse muzıgı hobı olarak yaptıgımı dusunuyor ..Ben onlara anlattım bunu ve babamlar tamam oyle olsun dıyıp gectıler ama ben asıl meslegımın muzık olucagını onlara anlatamıyorum bır turlu...Evet unıyı kazanmam gerekıyor mutlaka kazanmasam zaten aptallık ama ıste ıcımdekı calısma ıstegı gectı..Bı gunde 7 saat gıtarla calısan ben 1 saat oturup kımya fızık calısamıyorum artık..Dersaneye yazıldım gecenlerde 1 de gelıyorum eve babam gunde 4 saat calıssan yeter dıyo zaten 2 de baslasam dınlensem 6 oluyor ..6da hergun baskete ckarım..Amac basket dııl arklarla konusup sohbet etmek 8 de eve gelıp benım o halle 10 da uyudugumu varsaysak okul zamanı gıtar calısmam mumkun dııl..Cunku cok yorgun hıssedıyorum kendımı..BIde zaten 4 saat ust uste calısamayacagımada bılıyorum..Orasıda ayrı bı konu..BIrde okul basladıgında dusunuyorum 6 da eve gelıyorum ee yuh yanı.Cok karıstı ben unıyı kazanıp elektromu alıp okumak ıstıyorum fakat asıl meslegımın en az yuz kez dusundum muzıkle ılgılı olmasını ıstıyorum yanı grup kurma vs gıbı...Bunu 6 7 aydır dusunuyorum ve ne muhendıs ne doktor muzık dıyorum..Ama aılem muzıge bıraz farklı gozle bakıyor benım ıcın..Cıldırıcam..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asas, 06 Eylül 2005 12:57 tarihinde demiş ki:
Hatta aılem bırde unı secıp bana Odtu falan ısterız dedıler asdasd dedım bende ..

harbiden bu asdasd lafını söyledinmi ailene ?[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

ailen haklı.üni.de yaparsın müziğini zaten. ama bi üni. kazanmassan müzikle hayatını kazanma isteği biraz uçuk bi fikir.
yani üni. hayatın boyunca yap müziğini ne yapacaksan olursa o zaman bırakır müziğe devam edersin. ya da o da salakça olur mezun olup öyle devam edersin.baktın olmuyo ss kuralına göre işini yaparsın.
ders çalışamamaya gelince şöyle bi aklının başına getirilmesi lazım hehe. bariz tembellik üşengeçlik falan yapıosun. bisürü zamanın var. 4 saat ders diye bir şart yok ama, gayet yeteri kadar ders çalışıp arada da mola verip gitarınla ilgilenip rahatlayabilirsin.aklını başına topla da sora pişman olma.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit, 06 Eylül 2005 13:05 tarihinde demiş ki:
said:
asas, 06 Eylül 2005 12:57 tarihinde demiş ki:
Hatta aılem bırde unı secıp bana Odtu falan ısterız dedıler asdasd dedım bende ..

harbiden bu asdasd lafını söyledinmi ailene ?

Ee yuh dedım asdasd desem annamazlar herhal :)..Sly bu arada abı ben zaten unı okumak ıstemıyorum demıyorum sadece gercek meslegımın muzıkle ılgısı olmasını ıstıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Eee tamam gir gelişkin ve büyük bir üniversiteye orda seveceğini düşündüğün bir dal oku. O arada müzik topluluğuna, çevreye falan bak; araştır. Hayallerini paylaşan birileri çıkar. Gider gitar içinde ders alırsın adam gibi hocalardan şundan bundan üniye girdikten sonra.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Sosyal ağlarda paylaş

müzikle yatıp müzikle kalkan bir insanım.
3-4 sene öncesine kadar müzisyen olucam , parayı kırıcam diye düşünüyodum , ama yok öyle bi şey.çok zor.
şimdi öss'ye çalışıyorum , üniversitede de müziğimi yaparım nasıl olsa.
ha olmadı müzik öğretmeni olurum , zaten öğretmen olmak amacım.ha tarih ha coğrafya ha müzik , farketmez.
yani benim gibi yap , önce kapağı at hedeflediğin üniversiteye / bölüme , sonradan müziğini yine yaparsın.
ha şimdi de uğraş da , hobi olarak.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...