Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fps Problemi

CapN

Öne çıkan mesajlar

Amd 2500 , 1024 ram , Rodeon 9600 Ekran kartı.
Alınan Fps : max 35 min 0.5 :(

Mc te kombat sırasında fps 5 ile 10 arası değişiyor.
Bılgısayar olayından çok anlamam yardımcı olucak biri varmı bu konuda ?

Teşekkürler[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest
Sosyal ağlarda paylaş

bendede var böyle bi sorun. sanırım ram ile ilgili, 512 ram var,128 mb geforce fx 5200 ekran kartı. AV'de fln oynamak ölüm, lagdan çok FPS sıkıntısı oluyor. yakınlarda bi oyuncu varsa kasmaya başlıyo direk.. pf pf[signature][hline]Furytear LvL 59 Undead Mage | Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

MC'de takılma oluyorsa bu ramden değil, ekran kartı ve işlemciden oluyordur. AV'de ise ram daha ağırlıklı etkendir, çünkü oradaki oyuncuları belleğe yüklemeye çalışırken bilgisayar zorlanıyordur. MC'de ise başta bir kere yüklediği için takılma olmaması lazım.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Sosyal ağlarda paylaş

Barton 2500 / 1024@333Mhz / 6600GT / 120Gb@7200 Hdd ile bendede aynı geyik var..
Mesela 1024*768 de Video ayarlarını kökleyip AA fln açmadan Fps 35-40 alıyorum Ogrimarda..
Dönüp 800*600 Lowest Detail yapıyorum Fps 5-6 yükseliyor sadece..

Şeytan diyo git al 2gb ram 400de çalıştır x850xt fln al bas oc yi o şekilde nasıl olacak acaba..
Oyunun en sevmedigim özelligi feci şekilde ram sömürmesi (yemesi diyemiyorum sömürüyor resmen :) )

Fason bi kart var 9550 onu taktım fps neredeyse degişmedi 9200 olmadıgı sürece pek farketmiyor bence 9600 ve yukarısında çok az performans degişiyor ama azıcık rami oc lesem yada eklesem direk degişiyor ..

Ha bide 512 rami olan arkadaşlar için küçük bi tavsiye tek başınıza q yapıyorsanız veya yanlız geziyorken ufak atlamalara çok dikkat edin 5120 ramla öncede uyarı sistemi gibi çalışıyor oyun adamlar sizi görmeden siz adamların yaklaştıgını anlayabiliyorsunuz bi süreden sonra kişi sayısını bile tahmin edebiliyorsun :)
ashenvaleda q yaparken neredeyse hiç ally görmedim bu yöntemle baktım hissettirmeye başlıyor hemen kaçıp saklanıyorum uzaktan gitmelerini izliyordum :D

[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor

[Bu mesaj CapriceXante tarafından 06 Eylül 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...