Rocko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 merhaba bende davul çalıorm birşey sormak istiyorum burak ın davulunda sağdaki tomtomların ölçüsünü çıkaramadım 14x14 ve 16x16 mı yoksa 14x12 ve 16x14 mü?[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 O resimden derinliklerini nasıl çıkardın onu anlamadım. Ama enleri 10,12,14,16 şeklinde sanırsam.[signature][hline]hyde, 04 Eylül 2005 00:36 tarihinde demiş ki: Ablamı öldürdüm gömecek yerler? piqlet, 04 Eylül 2005 14:44 tarihinde demiş ki: yerde kalsın save den sora silinir [Bu mesaj elvyn tarafından 04 Eylül 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hayır ben dergide okudum 10 12 14 16 ama derinlikerini merak edirom[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Görüştüğümde sorarım ya da taksim tünelde 3-4 saat takıl kesin rastlarsın[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben kadiköyde görüyorum hep[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Kim ya Burak?[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 o 2 altonunn sesşi muhteşem ama tabii birasda starclassic olduğu içi o yüzden merak ediorm[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 kardeş bide muzik yarışması birincisi olmuşun kurban burak yeni athena burak[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 burak denen herif davul çalmasını bilmiyor[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Neye dayanarak söylüyorsun ki bunu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bizim kasabın önündeki kediler de ciğere uzanamıyor.[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ciğerci dükkanında çalışanlar bu sözü söylüolarsa dışardan bakanlara susmak düşer :)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Haftanın 2 günü görüşüyordum zamanında. Birçok Konserine gittim provalarını izledim vss vss. Ayrıca kendimde davulcuyum. Bence Türkiye de kendi kulvarında bir numarada. Daha yüzünü birkere görmediğin adama böyle birşey demek çok saçma. Ayrıca polemik yaratma gereğini neden duydun bunu bile anlayabilmiş değilim. Konuyu deiştirmeyede gerke yok[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 sevmedim sevemem bu adamı tanıdıım ve ismi lazım olmayan bas ve gitar virtüözleri bu sözü söylüosa bn bişi diemem :)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Benim de amcam tekstilci, süper diyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 davulcu arkalar kavga etmeyin pls[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 konuyu değiştirmeyin[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Burak yaşı itibariyle ve seviyesinde kulvarında en iyi davulcu bence bu memlekette bizim farkında olduğumuz... Bunu bilip konuşmakta fayda var... Resme gelince, biraz zoomlarsan 24 olur, azaltırsan 8 falan da olur... Resimden nasıl anlayacaksın?[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 burak iyi de Tarzını sevmiyorum adamın Alto yamu vurduğunu trampetemi vurduğunu anlamıyorum.Aynı şey Crash ve Hihat icin geçerli.Tonlaması kötü bence adamın ehgue..[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bence ghost ve tuşelerine yeterince hakim... Ha şu olur, tarz içinde kulak aşinalıktan dolayı duyamıyordur belki...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bi kayıt için 2 trmpet patlatıp bunda övünen bi insandan ne beklersin tuşe bakımından? ben kısaca trene bakan bi hayvan derim[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bu stüdyoya girip "sizde remo yok mu yoksa?" demek mantığıyla aynı şey bence... Burak'ı savunmak istemiyorum ama saçma bir pozisyonda buldum kendimi birden, o yüzden bir iki cümle daha edip gideceğim. Rahatsız etmeyeyim daha fazla; Bir insanın müzikalitesi, terimlerin karşılıklarıyla anlaşılır bence. Bir deriyi yarmış olması kıstas olamaz. Teşekkürler, iyi tartışmalar dilerim.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 sadece artistik adam ama cidden tuşeleri kötü bn bunu savunuorum abandıkça abanıo davula yazık günah kardeşim davulcuysan biraz özen göster[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Lexi ısrarla konuyu dağıtmakta olduğunun farkındamısın?[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 farkında sanırım[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar