Gothic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 arakdaşlar geçen güğnlerde cd romun içinde cd patladsı bugun açtım 3-4 parça çıkardım kırık cd parçalrı şimdi kaldı kapanmıyor kapak açık kaldı biraaz iktirdim bi parçası koptu artık bunu teknik servis alırmı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=139316[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Zuahahah süfer yalnız düşünsene müzik dinliyon ve BOM cdrom patladı :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kimse cd den muzik dinlemiyo :-p[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ama benim başıma müzik cd mi dinlerken geldi tam 3 yıldır arıyordum buldum taktım 3 saniye çaldı ve booommm[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 eskidendi o cd rom a cd yi takar cd romun kulakligina takardim kulakligimi yatakta dinlerdim cillop gib :)[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 3 yıllık cd yi tam yedekliyecektim gitti şarkılar :)[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Gothic, 05 Eylül 2005 22:53 tarihinde demiş ki: ama benim başıma müzik cd mi dinlerken geldi tam 3 yıldır arıyordum buldum taktım 3 saniye çaldı ve booommm off yarıldım akşam akşam..:D düşünemiom walla..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 CD-Rom un LG 52X midir aceba?[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Gothic, 05 Eylül 2005 22:53 tarihinde demiş ki: ama benim başıma müzik cd mi dinlerken geldi tam 3 yıldır arıyordum buldum taktım 3 saniye çaldı ve booommm bu yuzden kimse dinlemio iste :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 lol :D:D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar