hesa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 slm men de arrtık budayım[signature][hline]insan olmayı denemek bu kadar zormu? Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hoşgelmişsen o zaman nen[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Alıntıla
hesa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 men iki kez buuu daan atildım niden ben de bilmiyooon[signature][hline]insan olmayı denemek bu kadar zormu? Alıntıla
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kimdin de atıldın?[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 neyse bi daha atılmassın inş.. hoşgeldin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sen burdan atılmıssan ve gidip yuzsuz gibi 2. hatta 3. accountu acmıssan bari kes sesini de adam gibi dur, yazmıssın utanmadan birde.. sinirlendim bre,[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Alıntıla
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aaaaa sende mi geldin hoşgeldin[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Alıntıla
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hosgelmissen...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hojgeldin.[signature][hline] Lavinya -> . . Alıntıla
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hoşgeldin[signature][hline]... that's me in the corner... Alıntıla
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: hesa, 01 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki: men iki kez buuu daan atildım niden ben de bilmiyooon belli cnm neden oldugu[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Alıntıla
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 :yapma: [spo1=!!!!!]Yüzsüzlük mübah deildir![/spo] [signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi [Bu mesaj CaNNi tarafından 02 Eylül 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hoşgeldin...[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Alıntıla
Padi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hoşgeldin[signature][hline]May The "K" Be With You Alıntıla
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ahah seLam oLsun bakaLım.. =)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.