equable Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Arama yaptım fakat yansimalarla ilgili bi konu bulamadım.Benim gayet hoşuma gidiyor.Özellikle gecenin sabaha doğru akan dakikalarında dinlenip beyninizi boşaltabileceğiniz şarkıları var.Parçaların teması Ney. Bilen arkadaşlar mutlaka vardır ama ben bilmeyenler için bi şarkısını upload ettim eğer beğenirseniz dahada edebilirim. Sağ tık // hedefi farklı kaydet & save link as[signature][hline]Seni çok seviyorum imkansız aşkım..]Seni çok seviyorum imkansız aşkım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Çok sevdiğim bir grup gerçekten, kasetleri var bende teypten dinliyorum, ama mp3lerinin olması da iyi olur. eylül sonu şarkısı varsa harika olur.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 valla bende tum albumleri var.bıkmadan uısanmadan dinliyorum..en sevdiğim sarkıları da mavinin yankısı ve bab-ı esrar..ayrıca programları sona erdi galiba.ben artık goremiyorum tekrarlarını da tv de.. bileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bab-ı Esrar ve Yakamoz gibi çok güzel iki $arkısı var.. Bide Bab-ı Esrar hangi filmin veya dizinin müziğiydi ben hatırlayamadım ama hatırlayan vardır mutlak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 tabutta rövasata[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Saol ya $imdi anımsadım.. O film de ayrı bi güzellikti zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar