Alis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 peki nekadar alan gerekior :) isterse kullansin isterse kullanmasin farketmez :) 8$ ile 10 $ o civarda bir host varsa soleyin :)[signature][hline]10 gb reseller disk alani 100gb aylik transfer 18$ cok yakinda ama o zamana kadar www.inboxhosting.net
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Baggio, 03 Eylül 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Bahsettigin web hostsa ben 5gb space, 50gb aylik bw, sinirsiz pop3/mysql db/subdomain ozellikli bir pakede 8$ oduyorum ayda, cok geldi bana. Yazdiklarimiza inanmiyor musun, veya onlari okumuyor musun, anlamiyor musun, kaale mi almiyorsun? Suphe dustu icime. Adres de istiyorsan www.zesthost.com. Linux veya Windows pakedi secmek mumkun, hepsi seninki gibi bir anda olmuyor yani evet, ama seninkini almak yerine onlardan birer tane alip ayda 16$'a (ya da yillik tek odeme 160$) 10gb alan, 100gb aylik transfer, sinirsiz database / pop3 acc / subdomain sahibi olmak hala cok mantikli olurdu hepsine ihtiyacimiz olsaydi. Insanlarin fikirlerini gormek istedim diye topic acip sonra fikir beyan eden insanlari asagilamak, dediklerini kabul etmeyip kendi fikirlerinde diretmek niye?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Alis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 baggio sen cok sorunlu bir insansin git bence pisiktiyarsite gorun guzel kardesim benim.. vallah cidiyim.. eskiden de boleydin halnde bolesin.. ne diyim sana BEN KIMI ASAGALADIM! ukala ukala konusma hayret birsey bre. fikirlerine soruyorum sonrada gidip asagliorum ole mi ? ukala ukala konuscagini yazacagina yazdigini oku sonra yaz.
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 - ozmn bana sınırsız ozellikleriyle bana satarmisin 2gb 4$ - 8$ ile 10 $ o civarda bir host varsa soleyin :) Ben giderim pisiktiyarsite tamam, beni eskiden falan taniyan bir insan degilsin o ayri da, sen konuyu degistirmek yerine git ZestHost'u incele bence, adresini istemissin madem. Burada kac tane insan yalan soyluyor veya bos konusuyor degiliz, pahali iste. Bizim dediklerimizi dinlemeye deger gormuyorsan da sorma, sat 15$'den, alir 3-5 kisi elbet.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Saeros, 03 Eylül 2005 18:04 tarihinde demiş ki: as known as also known as ikisinden biri eskiden akabinde diye sölerdim komik olurdu[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Baggio, 05 Eylül 2005 10:41 tarihinde demiş ki: Insanlarin fikirlerini gormek istedim diye topic acip sonra fikir beyan eden insanlari asagilamak, dediklerini kabul etmeyip kendi fikirlerinde diretmek niye? cidden merak ettim nerde aşağılama var? hangi fikirde diretme var? "öyle olur mu böyle olur mu" diye soruor alis.. nası bi diretme ki bu? ben mi bakar kör oldum yoksam?[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bence fiyatın biraz daha ucuz olması lazım. yabancı ve çok ucuza satan bir sürü hosting firması var.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Alis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Baggio, 05 Eylül 2005 10:59 tarihinde demiş ki: - ozmn bana sınırsız ozellikleriyle bana satarmisin 2gb 4$ - 8$ ile 10 $ o civarda bir host varsa soleyin :) Ben giderim pisiktiyarsite tamam, beni eskiden falan taniyan bir insan degilsin o ayri da, sen konuyu degistirmek yerine git ZestHost'u incele bence, adresini istemissin madem. Burada kac tane insan yalan soyluyor veya bos konusuyor degiliz, pahali iste. Bizim dediklerimizi dinlemeye deger gormuyorsan da sorma, sat 15$'den, alir 3-5 kisi elbet. eskiden de ukaladin simdide olesin.. taniorum tanimiorum :) bilemesin :) neyse konuyu nerenden okuyorsun bilemeyecem guzel kardesim benim :) ben sana sormusum orada varsa ole bir host soleyin diye. Bide nedir bu buyuk adamis gibi davranma :) neyse.. dediklerinizi deger gormuyorsan da sorma demisin kardesim git bence okuma yazma ogren bide insanlarla bilmedigin konularda (daha onceki bir olay) idaa etme sonra bole takiorsun insanlara oda ayri bir mesele nereye msg atsam geliorsun bir laf sokmaya calisiorsun ben ne diyeyim bole insanlara :) sen anlayacagin gibi anlarsin senin bilecegin bir is ama publicde bunu sergileme kucuk dusuyorsun .. Ayrica evet baktim hosta.. verdikleri ozellikleri inceledim[signature][hline]10 gb reseller disk alani 100gb aylik transfer 18$ cok yakinda ama o zamana kadar www.inboxhosting.net
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ozel mesajdan sorularimin hicbirine cevap veremediginde de sahsi saldirilara basliyordun, simdi de oyle olmus, fakat pek anlam ifade etmiyor bunlar. Pek kaale alacak degilim yani, diyecegimi dedim ben. Kolay gele.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Alis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 gene ayni kafa kendini mukkemel zaneden bir arkadas.. gene sozlerin .. anlam icermior.. ne diyeyim kendi peynirini kendi kazaninda sulamazsan ozmn ne peynir nede kazan olur.. anlamini bir gun ogrenince anlarsin.. ne demek istedigi[signature][hline]10 gb reseller disk alani 100gb aylik transfer 18$ cok yakinda ama o zamana kadar www.inboxhosting.net
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 $15 pahalı[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin
Öne çıkan mesajlar