Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ii diilim bugün

malik

Öne çıkan mesajlar

bilmiourm böle çok oluo bana...
bazen çok doluyorum,içim çok dolu oluo,kafamda bir o kadar boş..hayatla mücadelemde çok zorlandığımda,çaresizlikten ne yaptımı bilmiourm..
susuorum,bu duygularımın sebeplerimin ben oldunu düşünerek ağlamak bile istemiorum..
bi nargileciye gidip tek başıma nargile içiorum..dostlarıma bile klasikleşmiş bu düşüncelerimi anlatmakla onlarıda baymak istemiorum,çünkü çevremizde mutlu olan ne kadar insan var ki?

bazen her şeyi sallamaya gidiorum..yani brs düşüncesiz ve dalga modunda takılıroum ama bunu yannıs anlamasın kimse dağıtmak anlamında diil,yaşım 20 hayatım boyunca içki koymadım ağzıma sigarada 2 tane içtim..bi nargile var lise yıllarında kalma kötü alışkanlığım..
sorumsuz davranıoueum çoğuzmanda idare edio ama onda tam alışamıorum..tamamen her şeyi de bırakmıourum bu sorumsuzluğum altımda ama öle işte..

bzen bende mi salaklık var die düşnüorum,ama açıkçası hayata karşı nası olgunlaşabileceğimi,acıları daha az seviyede nası karşılayabileceğimi,yaşarken neleri düşüneceğimi,neye karar vermem gerektiğini kendim tek başıma bulamıorum..bi kankam var can dostum,onunda derdi başından aşkın..ona da anlatamıorum çoğuzman..

nası yapmalıyım sizce?psikologa git diyenler olacaktır haklı olarakda psikologun bana çok bi katkısı olacağına inanmıorum o yüzden geçin onu..
varmı böle yaşayanlar ve hayata karşı nası tutum alıorlar?yada ben ne yapabilirim..her şeyiçin çok teşekkür ederim..[signature][hline]zebani..
Sosyal ağlarda paylaş

sorununu tam olarak anlayamadım, neye karar vermen, neyi düşünmen gerektiğini kimse sana söyleyemez ki? sen neyi seviyorsun, bu hayatla neler yapmak istiyorsun, hedeflerin, isteklerin, kızdıkların, desteklediklerin neler? bunları oturup düşün, kendini sorgula, etrafındaki insanlara bak, insanları tanı, sonra kendine bak, kendini tanı.

psikolog yerine sanat demek istiyorum sana. müzik dinle, şarkılarda ara kendini.veya filmlerde, kitaplarda. milyonlarca insan milyonlarca şey söylüyolar, biraz dinle, bişey kaybetmezsin ve çok şey kazanırsın :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

@sir:şu anda oturupda bunları toparlayacak kafa yapım yok..yani bunu anlatamam sana da..şöle diim ben,haklısında bunları yapmak bile tambellğiğime gelio yani böle bi çevremde yok yani,fazla sosyal olmakda kendimi buldurmaz bana şarkılarda falan..yani boş gelio bana öle dim..
kafam devamlı meşgulse mutlu olabiliorum,kitap okuma cart curt da beni etkilemio kafamı mesgul edecek etkenler olmuo yani..yoksa okuyorumda kitap,müzikte dinliorum..
neyse çıkmaza sarıo bu..[signature][hline]zebani..
Sosyal ağlarda paylaş

onlar belli kafamda..
hayalimde var yani..ilerdeki yaşantım,eşimin aailemn nası olması gerektiği,nası bi iş falanda filan..
o hedeflerime ulaşmak içinde çok yetersiz oldumu görmekde rahatsız edici oluo bazen..yani kısacası her şey ii olacak elbette var içimde?yalnız çevrem ailem,işte yaşadığpım aşk meşk olayları,hepsi hatırıma gelince ozman öle çöküorum:)şu anda komiime gittide ondan güldüm:)

peki her şey üstüste geldiği zman ne yapmam gerekio;çok dolduğum zman..böle olmak normalmidir,insanlar çok ç ok 19lu yaşlarda da olsa girerler mi bu moda?
yani bu andada içten bi gülcük atabilmek için ne yapabilmelide dieblirim?[signature][hline]zebani..
Sosyal ağlarda paylaş

kendinle arana bi mesafe koy! nası laf ama?

bu kadar ciddiye alma hayatı, kendinle dalga geçmeyi, herkesin hata yapabileceğini öğren. bi konu üzerinde saatlerce düşünüp durmak hiçbişeyi çözmez. ya çözmek için bi adım atıcaksın, ya da vazgeçip unutucaksın. kendi kendini yiyip bitirmen seni hiçbi yere getirmiyo malesef.

tabi ben kim oluyorum da böyle vaaz veriyorum, onu da bilmiyorum :D[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

evet mesele unutmak kendine yiyp bitirmek diil..
işte daha az acısız olabiliosa diyecektim ben onu sordum:D
de ona bi çözümde yine ben bulacam.
yoksa o dalga geçmeelr dalan hak getire ohoo..kendimi fazla salalmıorum,insanlarında böle ezmek istedikelri zmanda ağızlarının payını veriorum hödöö oluolar..
aslında bu kendimle dalga geçme olayıda ufkumuda bay açtı diebilriim.de onunda seni kesmediği zmanlar oluo ben onları sordum de galiba bunun için oturup biraz düşünmem gerekio...

sir ama ilgilendğin için çok teşekkürler,saolasın..[signature][hline]zebani..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...