Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Havalar sıcak mersinde uyutmuyor...


Gladmir

Öne çıkan mesajlar

Gece gece nem den rutubetten mersinde uyunmuyor :( , dedim bari bişiler yapayım. İlerde evimi döşerken istiyebileceğim bir ikili koltuk attım kenara, biraz özensiz biraz acele ve detaysız (hayatın kendisi gibi :) ).



Malzeme kaplanmış hali..




Buda mesh hali..

Çizim tekniği tamamen spline+extrude+bevel(layered)
Anti-poligonist bir kişiliğim var yargılamayın beni :)[signature][hline]GladmiR Schroding of FrF

[Bu mesaj Gladmir tarafından 30 Ağustos 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Acıkcası fiziksel dinamiğine ayaklarda dikkat ettim. Şimdi genelde biliyorsunuz gunumuzde maliyeti cok arttırdıgından dolayı saf ahşap kullanılmıyor, ben sadece istedigim malzemeyi kapladım ic malzemesi elbet dayanıklı bir malzeme olabilir :)

Kol kısmına gelince mmh belki biraz rahatsız olabilir ama hafif bir kavis her zaman istedigim bir ozellik bu tarz koltuklarda ha tabii ki kullancıya gore degisir haklısın rahatsız gorunuyor dısardan.
Ve bir ayrıntı olmazsa olmaz simdi aklıma geldi dugmeleri ve onların yastıklardaki göçüklerini unutmusum :) sıcaktan iice bunaldık kafada bunaldı :(
[signature][hline]GladmiR Schroding of FrF

[Bu mesaj Gladmir tarafından 30 Ağustos 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
demirbilek2, 04 Eylül 2005 06:45 tarihinde demiş ki:
Eline saglik
Elestiri istiyorsan soyleyim:
Mapping de problemler var. Cicek desenleri her yuzeye ayri olceklenmis. Ya UVW-mapping yapmalisin, ya da her yuze ayri map koyabilirsin. Ya da motifsiz kaplama yap ve bu zahmetli posedurden kurtul, eheh.


Açıkçası texturing deseni buldugum anda gercekleşti :) tiling ve mapping allahtan hak getire oldu :) Şu anda bu koltuktan 2 tane tek li bir tanede üçlü hazırladım taban daki halılarla uğraşıyorum extra mobilyalar vesaire :) Bitince en son texturing de tabii ki rütüşlar yapmak lazım. Klasik bir oturma odası yapıyorum işte..[signature][hline]GladmiR Schroding of FrF
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta haftasonu tatil kaçamağımdan önce sağa sola yerleştirmek için bir küllük ve hala 3 lü koltuğu nereye koyucağıma karar veremediğim bir iki render almıştım onları link vereyim :) Görsel Sanatlar ana başlığını takip eden zevkli patilerinde yerleştirmeyle ilgili fikirlerinden faydanalanyım :D





Küllükde poligon çalıştığımdan dolayı istemediğim şekilde yüzey yırtılmaları oldu gerçi detay render yapmayacağım ama her zaman doğru modelleme esas olmalı, sanırım baştan spline la modellicem.

Not: Sevgili ustam Sufi nin sözleri şimdiden kulaklarımda çınlamaya başladı :) "mmh glad bu küllükdeki mesh yoğunluğu çok düşük"

[signature][hline]GladmiR Schroding of FrF

[Bu mesaj Gladmir tarafından 05 Eylül 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...