Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce dünyanın en iyi ülkesi ?

KaMoNJuK

Öne çıkan mesajlar

amerika dünyanın en muhafazakar toplumlarından biri.
din-siyaset içiçe.

suç oranları ve sayısı dünyada en yüksek yer.

gelir dağılımında en büyük farkların olduğu ülke.

oldukça kapalı ve önyargılı bir toplum.

ve uzar bu liste.

o yüzden, eğer eğitim ya da benzeri nedenlerle amerikaya gitmek istiyorsanız, doğru seçim. çünkü dünyanın en iyi üniversiteleri bu ülkede. eğer rekabet ortamında ticaret yapmak istiyorsanız, işinizde dünyanın önde gelen insanlarından biri olmak istiyorsanız da amerikaya gitmeniz mantıklı, dünya ticaretinin merkezi ve en çok "tüketen" topluma sahip olduğu için. gerçekten çok çalışarak amacınıza ulaşma şansınız var.

ama sakin ve elit bir yaşam için amerikaya gitmek istiyorsanız, kolay gelsin.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

tartışılan konuya bak helal olsun vallahi atalarımız bu başka ülkelere özenen insanları görünce ne düşünüyo kim bilir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
turambarturin, 05 Eylül 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
london-uk

yapma yaa londra mi puauahuah gulerim ben buna...
kati kurallardan biktim kardesim 6 da mcdonalds in kapandigi bir ulkeden ne hayir gelir...
ben giderim gece 12 de durumumu yerim...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Sosyal ağlarda paylaş

İsveç..
kızlarının güzel olması ile bir alakası yoktur. $ehri , belediye hizmetleri (acil prezervatif dağıtım arabası bile var belediyenin o_O) , planlı yapıla$ması , insanları , her$eyiyle dört dörtlük ülke. tabi swedish metal ve güzel kız faktörlerini de unutmamak lazım :)
biraz soğuk ama olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 05 Eylül 2005 12:11 tarihinde demiş ki:
Türkiye derim :)

millet olma açısından türkiyede son dönemde dış kuvvetlerin kürtleri ehlileştirmesiyle bu millet bütünlüğünüde kaybediyoruz..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.''
Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 05 Eylül 2005 02:48 tarihinde demiş ki:
o guzel dedıgınız ulkelerı ne kadar tanıyorsunuz

new york a gıdınce kım manhatten yerıne queens ın arka sokakalrında dolaştı

veya ısvıcrede kuytu koselere gırıp cıkan varmı

yada japonyadakı sorunlara bırebır şahit olan

yada en basıtı kac kişi gezdıgı ulkenın haberlerını 3-4 gun takıp ettı
Benn :p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 05 Eylül 2005 10:33 tarihinde demiş ki:

o yüzden, eğer eğitim ya da benzeri nedenlerle amerikaya gitmek istiyorsanız, doğru seçim. çünkü dünyanın en iyi üniversiteleri bu ülkede.

Yanılıyorsun :)
Eğitimde Dünya 18. si..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 05 Eylül 2005 02:48 tarihinde demiş ki:
o guzel dedıgınız ulkelerı ne kadar tanıyorsunuz

new york a gıdınce kım manhatten yerıne queens ın arka sokakalrında dolaştı

veya ısvıcrede kuytu koselere gırıp cıkan varmı

yada japonyadakı sorunlara bırebır şahit olan

yada en basıtı kac kişi gezdıgı ulkenın haberlerını 3-4 gun takıp ettı

davulun sesı uzaktan hoş gelıyor

Doğru diyorsun da ama zaten Dünya'da her sene seçilen birşey bu.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 05 Eylül 2005 15:23 tarihinde demiş ki:
said:
helena, 05 Eylül 2005 10:33 tarihinde demiş ki:

o yüzden, eğer eğitim ya da benzeri nedenlerle amerikaya gitmek istiyorsanız, doğru seçim. çünkü dünyanın en iyi üniversiteleri bu ülkede.

Yanılıyorsun :)
Eğitimde Dünya 18. si..

ekonomideki uçurum eğitim için de geçerli. dünyanın en iyi üniversiteleri de amerikada en işe yaramaz okulları da.

eğer ivy league'de en iyilerin arasında şansınızı zorlayabilecek bir insansanız eğitim için en ideal ülke amerikadır =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 05 Eylül 2005 15:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında Türkiye'den gidiyorsan eğitime, Avustralya'ya gideceksin. Çünkü çok üstün başarı elde edemediğin sürece ne Yale ne Mıt ne de iğerlerine girebilirsin. O yüzden paran boşuna gider. Avustralya 4. ydü eğitimde galiba.. Hemde süper bir ülke, tam yaşanılacak ülke. En yaşanılır ülkerler sıralamasında da ciddi bir konumdaydı..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxen, 05 Eylül 2005 11:23 tarihinde demiş ki:
said:
Hotdog, 05 Eylül 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Abd abi tabiki hangi şehir olursa olsun

orda şehir yok zaten eyalet sistemine geçti adamlar baya bi yıl önce

yok mesela san francisco şehir california eyalet var yani şehir de.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 05 Eylül 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
Aslında Türkiye'den gidiyorsan eğitime, Avustralya'ya gideceksin. Çünkü çok üstün başarı elde edemediğin sürece ne Yale ne Mıt ne de iğerlerine girebilirsin. O yüzden paran boşuna gider. Avustralya 4. ydü eğitimde galiba.. Hemde süper bir ülke, tam yaşanılacak ülke. En yaşanılır ülkerler sıralamasında da ciddi bir konumdaydı..

avustralya tıp eğitimi için ideal

dünyada tıp eğitiminde genelde en iyi ülkelerden biri olarak kabul görüyor; çünkü profesörler ödüllü-uluslararası arenada kendilerini kanıtlamış hocalar ve diploması bir çok ülkede kabul görüyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...