d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Yari$lara hazirlaniyorum rakibim ise sizce kim kazanir?? zar atalim dedik zar durmuyor :D sonra olaya bu uzayli abi girdi bende dans edeyim dedim. sizce iyimi yaptim?[Bu mesaj -Deniz- tarafından 15 July 2003 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
-xception- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Bir gün babam bana şöyle bir şey demişti.. -Şeytanla yarışılmaz.. ;-)[hline]Save me from the nothing i've become...
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 :D[hline]|herzaman mutlu| -D-e-n-i-z :-? web :sakin:sakin sakin sakin ha yaklasmayin yanima :sakin: HAaa!!!
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 omg![hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee..
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 sonra da bu hayvani yolun ortasinda buldum alip besliyim dedim sonra bim devreye girdi aman olmas onu besleyemessin diye bende uzuldum :([Bu mesaj -Deniz- tarafından 15 July 2003 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 diabloyla mı yarışıyon kolay gelsin ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 abi bir story yapak dedik yaptirmadiniz ya ühühühühü :([hline]|herzaman mutlu| -D-e-n-i-z :-? web :sakin:sakin sakin sakin ha yaklasmayin yanima :sakin: HAaa!!! horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. (imza yapanı öldürürüm)
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 hos olmus sen devam et takma arada atlayanları[hline]Under Construction
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 devam et devam[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 bi filmde geçiyodu şeytanla yarışırsan o sana değil, sen ona benzersin...[hline]
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 valla kız mısın erkek misin pek seçemiyorum ancak eğer kızsan bariz sen kazandın diebilirim :D şöle bi fıkra vardır: Allah meleklerine emirler vermektedir sıra şeytana gelir: -sen gidip dünyadaki insanları izleyeceksin şeytan karşı çıkar: -ulan en zor işleride hep bana veriyorsun allah: -ulan ben tanrıyım sen melek yürü GİT! neyse şeytan iner dünyaya canı sıkılır bi iki oyun çevireyim der yanından bir kadın geçmektedir ona şöyle der: -merhaba bayan ben şeytanım ve istediğiniz 3 dileği gerçeğe çevireceğim ama dileklerinizin 5 mislinide şurdaki adama vereceğim ona göre der kadın peki der ve diler: -ii dünyanın en güzel kadını olmak istiyorum kadın dünyalar güzeli adam kralını tanımıyor 2.dilek gelir: -dünyanın en zengin kadını olmak istiyorum kadın milyar dolarlarla oynuyo adam para basıyo 3.dilek gelir -bana bi kalp krizi ver ama öldürücü olmasın... böylece kadın kız tayfasıyla uraşılmayacağıda belli oluyor uzun lafın kısası eğer kızsan ki sanmıyorum kazanma şansın yüksek yok değilsen hadi geçmiş olsun...[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 *!lol* pikaçhu nun hastası oldum.[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness.
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 mad güzel bi hkiayeymiş[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 la bi susunda ewladım anlatsın olayını bibk anamadım bi diablo war o karizma olmuş
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: -xception-, 15 July 2003 11:05 tarihinde demiş ki: Bir gün babam bana şöyle bir şey demişti.. -Şeytanla yarışılmaz.. ;-)[hline]Save me from the nothing i've become... Bir gün babam bana şöyle bir şey demişti.. (telefonda) -Umut annenin telefonu evdemi kalmış oğlumda sen baktın len.. :D[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail|||
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 fıkra süpermiş lol[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 fıkra iyi güzelde ben hala deniz erkek mi kızmı anlayamadım bilio musun :D kafam karıştı[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Erkek icqsundan baktım erkek yazıyo of ya offffff ne şanssızım.[hline]8-) Jalapeno da Newbie Minstrel @ Alb/Excalibur | DAoC
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Üzülme deep ben sana veririm tööbe ya[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 süfer :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Öne çıkan mesajlar