erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 arkadaşlar hep priest sslerine baktığımda alt alta iki tane vurmak için skill görüorum.niye böle yapıolar nasısa dolma süresi yok priestlerin attqacklarının.
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 zevk olsun diye :D:D:D[signature][hline] :rock: !!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! :rock:
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 nası zevk olsun diye yaa
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 şahsen ben priest deilim ama onların dea bi bildikleri vardır sen en iisi bi priesta sor:)[signature][hline]58 lvl=paper mage Clan:TeRaPi Np:13x :rock: !!Do You Understand Me!! :rock:
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Hades ve Judgement skill leri süresiz. Bazıları debuff / heal olmadanda str ye verip skill kasarken aradada eğlenmek istiyorlar. 1500 heal / 1920 heal / mallice acıp cz ye inenler var. Süreli skill olabilir onlar. Yada öğrenmeye çalışıyor olabilir. Belkide combo yapacak belki sizene :P[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı Yeni KAMPANYA aşağıdaki charlar sadece ( Sadece Ankara ) 250YTL Bu fiyatın tek nedeni acil oyunu bırakmak istiyor olmamdır. 61 rogue 57 mage 55 rogue Detayları görmek için tıkla
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bazıları çok, bazıları az mana yiyo da ondan :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 eziklere hades vuruyolar baktı karşısında hayvan gibi waririror hmn judment patakütü dalıyolar... şaka biyana combo yapmaktan başka amacı yok..combo güzel yapılıyo öle keşke biz magelerde yapabilsek nova çabuk dolsa veya süresiz olsa fln..zzz saçmaladım:)ozmn b.ku çıkar:Dherkes mage olur[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi...
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 çok sinirliyim daha deminki diyalog ben:party plss (cvp yok) ben:plsss o:i hate turks ben:why o:all turks slm baba türkmüsüsdü o:i fuck your mothers
ozalit17 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 zevk olsun diye değil.. bende priestim bende yaklasık 5 wurus acık 3 ünü yüklüyorum biri en son acılan dier 2si bir önce acılan bir önce acılanlardan biri buffın biri healin.. bunlar hızlı dönmüo o yüzden koyuyorum .. gayet iyi oluyo
Öne çıkan mesajlar