Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fikri Olan?

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Oyunda Aksamlari Deli Lag Problemi Yasiyorum.FPS 1 Falan Oluyor.Nasil Arttirabilirim.Game Options Ayarlariniz Nelerdir.Biraz Tiyo Falan Verecek Olan Varmi :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dahe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

cpu,ram ekran kartı harddısk zart zurt olmalıkı bırılerı yorun yapabılmek ıcın az bı bılgıye sahıp olsun derım. canım benım bole sarı cızmelı mehmet aga olmus sen bılgı ver azcık yardımcı olacak mutlaka cıkar bak mıllet bezmıs artık cevap bıle yazmamıslar.
Sosyal ağlarda paylaş

Netcafe şu anda evden oynadığım makinenin sistemi ;

P4 2.4 ghz , 512 mb ddram , mx440 64 mb.

Ben grafik düzeylerini en alta çektim gayet rahat oynuyorum.Kalabalık yerlere girince baya bi kasıyor o ayrı konu :)

Ram şart ekran kartı düşükte olsa ram ne kadar yüksek olursa o kadar az takılır.Yeni ekran kartı + 512 ram daha düşünüyorum zaten swg için
Sosyal ağlarda paylaş

Sat dogru unutmusum pardon dövme abi :P

FX 5200 , 512 ddram , 2 ghz.
Simdi Yorumlari Bekliyorum :)
[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...

[Bu mesaj Netcafe tarafından 05 Eylül 2005 12:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dun bu konuyu ariyorum bulamadim rofl[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

hadi sende kismadigin icin bende en dusukte bile kasiyto :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

512 ram swgye yetmez. 1024 min. ayrıca ekran kartı driverlarını yükselt son versiyona.

oyuna girmeden launchpad deki settings kısmanda "vertex/pixel shader" seçeneğini "disabled" yap..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

evet 512 ram siparisi verdim ayin 9'unda alicam insallah...goruntu kalitesi dussun poerformans artsin yeter :)

Birde Bana Defrag Hakkinda Bilgi Verebilecek Arkadas Varmi? Cok Faydasi Olur Dediler Ama Cok Bilgim Yok...Yanlis Biside Yapmak Istemiyorum :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

Cheer For Tunch LoL FPS 3'den 25 - 30'a Cikti :) Goruntu Cok Kotu Degil En Azinda LaGGG Diye Bagirmadan Geziyorum :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...