_DaFFy_DuCK_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 gercektende pıanada ve ya brethde 2. anvıl dıe bır upg. yerı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 "anvıl" diye birşey yok . magic anvil var. o da sadece moradon da var. diğer yerlerde olduğunu sanmıyorum, varsa da, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Var magic anvil ler ama görinmüyorlar. Belkide invis yapabilme özelliği gm lere has bir şeydir. Bu güne kadar hiç bir serverda göründüğünü görmedim :P Belkide oyun yapımcıları koydu onları sonradan vazgeçtiler iptal ettiler. Yada başka bişi. Yani en azından bir server bilemi göstermez.[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı Yeni KAMPANYA aşağıdaki charlar sadece ( Sadece Ankara ) 275YTL Bu fiyatın tek nedeni acil oyunu bırakmak istiyor olmamdır. 61 rogue 57 mage 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 örneğin moradonda bildiğim kadarıyla 2 tane var... 2.sini sundriesin sol tarafını gezerek sürekli b ye basarsanız bulabilirsiniz... yerde bi çarğı işareti var çok silik bi şekilde orda duruyor... hazine gibi ama bi halta yaramıyor... yada biz kullanamıyoruz :)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 2 diil 5 tane var benim bildiime göre ama hepsinin yerini bilmiorum.bi tane uprade item satan silahcının oralarda.bi tane de kunabarlın oralarda galba gerisini bilmiom ama var bi kaç tane daha.onlar kullanılmıo.aslında orda öle bşiey yok sadece yansıma gibi bişey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 %100 upgrade filan diyolardı...Öyle olsa arar bulur sword ları yakmazdık....[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 1i charonun yanında, bir digeri humaninn ile sundries arasında, guardpatrick ile kaptan arasinda, handmade arms ile nashira arasında 4. ve digeri de seyde.. eerrrr.. hatırlayamadım :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar