yosun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 EU/Exc' da dün akşam oynarken oyundan düştüm ve o andan beri evdeki 3 pc'den de ne camelot-europe'a ne oyuna girebiliyorum. Net yokmuş gibi yapıyo ama web sitesi ve oyun hariç herşey eskisi gibi eski hızında. Web sitesine girmeye çalışınca net yokmuş gibi "The page cannot be displayed" çıkıyo oyuna girmek isteyincede daha o ilk patch ekranında kalıyo bişey indirmeden bağlanma hatası veriyo bi süre sonrada. Deli olmak üzereyim bi 5-6 aydan sonra geri döndüm oyuna ve daha 3. gününde giremiyorum :/ daoc supportan yardım alıcam onada giremiyorum :( bi fikri olan varsa lütfen yardım etsin[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics
Quibble Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yok kardes bi fikrimiz yok allah fikir versin sana kolay gelsin :-)[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 DNS degistirirsen belki yardimci olur. http://ata.trky.net/serazat/dev/TRKY-DnsAyar_setup.exe[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
yosun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 TTnet'le konustum iplerde genel bi sorun varmış bişiler bişiler... düzeldi şimdi yinede teşekkürler[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics
Öne çıkan mesajlar