bounce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Oynayan arkadaşlar.. Ad, soyad, server, karakter, yazarsa birbirimizi tanımamız açısından daha iyi olur.. çünkü oyunda yanlız kalmak kötü hakkaten.. ben codemaster, levent gibi arkadaşları buldum onlara da çok teşekkür ediyorum yardım ediyorlar baya baya.. eclipse güzel herkes de burada toplansın derim ben.. [hline] Xerec Fermoth, Eclipse "Türkiye'de Rot-Balans sorulur.." www.uzayli.com [Bu mesaj bounce tarafından 11 July 2003 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Bu arada yeni gelecek arkadaşlar Naboo gezenenindeki Theed kentinden başlarsa iyi olur,çünkü biz o civarlardayız.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Site Calı$malarI Dvm EdIyor En YakIn Zamanda BıtIcek Burda Uyeler HakkInda BılgIler vs vs Bolumlerde var Daha Rahat OlucagIna InanIyorum Sıze Iyı Oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Eclipse - Satori (soyadı yok) Star Sider - Mono Ken[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) ozan - istanbul (tr) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 2 karakter zorlamıyor mu?[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Eclipse - Enaxa Wise ( Engineering III ) Starsider - Nimissah Ssires ( İntermediate Unarmed ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 sad (soyada yok), arnavisca reisturk eclipse, zabrak, human mos entha marksman int, browler int. ikimiz buradayiz ya bide ilginci ben oyuna baslarken beni naboo da baslatmadi herkese mi boleydi yoksa sadece benmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Tutorial'ın son kısmındaki Travel terminalden seçmen gerekiyordu yerini ama önemli değil her gezegenin başkentine bir Starport bulunur.Anladığım kadarıyla Tatooine'desin.Mos Eisley'de starport bulunur kime sorsan söyler zaten yerini,Theed'e bekleriz :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) [Bu mesaj codmaster tarafından 14 July 2003 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 en kısa zamanda bi kahve icmeye gelecez insallah (:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 biz theeddeki misafirperver türk yaşamformları olarak bekleriz:o)[hline]Xerec Fermoth, Eclipse "Türkiye'de Rot-Balans sorulur.." www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ahahaha (:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Deolanthe Cleavis Human - Ranger Server: Naritus Gezegen: Naboo Şehir: Haven PA: imperial guard eğer türkiş pa kurulursa ve bana sağlam gelirse ona da girerim[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar* PFC. Deolanthe Cleavis 215th Heavy Infantry Hell Raiser's Human - Ranger Imperial Guard ( www.imperial-guard.net ) Star Wars: Galaxies --- Diaboli virtus in umbust est Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar