Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 İtalya Grand Prix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İtalya Grand Prix - Sıralama turlar

1 *Kimi Raikkonen, McLaren, 1:20.878
2 Juan Pablo Montoya, McLaren, 1:21.054
3 Fernando Alonso, Renault, 1:21.319
4 Jenson Button, BAR, 1:21.369
5 Takuma Sato, BAR, 1:21.477
6 Jarno Trulli, Toyota, 1:21.640
7 Michael Schumacher, Ferrari, 1:21.721
8 Rubens Barrichello, Ferrari, 1:21.962
9 Giancarlo Fisichella, Renault, 1:22.068
10 Ralf Schumacher, Toyota, 1:22.266
11 David Coulthard, Red Bull, 1:22.304
12 Jacques Villeneuve, Sauber, 1:22.356
13 Christian Klien, Red Bull, 1:22.532
14 Mark Webber, Williams, 1:22.560
15 Felipe Massa, Sauber, 1:23.060
16 Antonio Pizzonia, Williams, 1:23.291
17 Tiago Monteiro, Jordan, 1:24.666
18 Robert Doornbos, Minardi, 1:24.9
19 Narain Karthikeyan, Jordan, 1:25.859
20 Christijan Albers, Minardi, 1:26.964

*: Raikkonen motor değiştirdiği için 10 sıra geriden başlayacak.

yarış saati: 15.00[signature][hline]couple of dreams...
Mesaj tarihi:
Ohaa bu adam ne diyo be..
Valentina Rossi ve Raikonen 2007 de Ferraride olabilir gibi bi şeyler geveledi bu adam..
O zaman bize Hakkı ve Coulthard ikilisi lazım olucak sanırım.
ama 2007 de olursa bu dedigi yılın spor aktivitesi olur F1..
Resmen fantazi olur..[signature][hline]

[Bu mesaj Eternal tarafından 04 Eylül 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya tilt oldum sevmiyorum alonsoyu kıl herif ilk başta ezik çocuk durumundan çıkıp artiz çocuk oldu

kimi daha sempatik hoş bi çocuk =P şansa bak 1. olabilecekken önce teker değiştirdi sonra spin attı genede spinden sora 4.lüğe geçti

harbi yazık adama ya bu kaçıncı böyle osursam yıkılcak adamların arabası mclaren kadar dayanıksız araba var mı be adamı bitirdiler
Mesaj tarihi:
Lastik problemi var Montoyada son 2 tur..
Sol arkada sorun var..
ama bence kıç kıça bitiricekler.Biz alırız birinciligi[signature][hline]

[Bu mesaj Eternal tarafından 04 Eylül 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
slayer__, 04 Eylül 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
harbi yazık adama ya bu kaçıncı böyle osursam yıkılcak adamların arabası mclaren kadar dayanıksız araba var mı be adamı bitirdiler

Yapma bea türkiyede aldılar işte dayanıksızlıkla alakası yok.
Türkiyenin zor pistinde Kimi dağıttı digerlerini. Şans işte.
Mesaj tarihi:
slayer napıyosun abi..
McLaren F1 nın en dayanaklı arabalarını yapıyo diyebilirim ben kesinlikle..
Geçmiş senelere baksana
Hakkinen - Sumi - coulthard zamanlarına falan
Hatta o zamanlar ( şimdide oldugu gibi ) ferrari daha hızlı ama dayanıksız , Mclaren ferrarriye oranla dha düşük hızda fakat saglam bilinirdi..Halada öle..Alonso raikonen'nın zorladıgı kadar zorlasa o arabayı parçalarını toplar reno takımı pistten[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Rossi Ferrari ile test sürüşü yaptı 1-2 kere ve Shumiden 1-2 saniye geriymiş. Ve kendisi F1 de yarışmak istediğini söylüyor. Adam oldukça yetenekli ve bence olmayacak birşey değil bu. Eğer olursa müthiş bir reklam olacağı kesin.

Ayrıca Kimi'nin kafasına bi örs düşmedi bu sene. Bekliyorum tam yarışın ortasında örs düşsün diye fakat mükemmel bir taktik uyguladılar. Dile kolay tek pit stop. Ve o ağır yükle sıralamarda adam birinci oldu. Pilotajı çok çok iyi.

Alonso'ya ballı falan diyoruz ama asla kötü sürücü değil. Tamam gönlümüzde yatan Kimi ama yarışta %60 araba %40 pilot olduğunu unutmamak lazım. Bence Reno ve Alonso bileğinin hakkıyla liderliğe gidiyor.[signature][hline]Kemirgen.net Patinin başına yine iş gelirse temas kesilmesin diye
Merlinin Kazani çalışanı
Evli ama kılıbık değil... (Eşinin adı KapI :D)
Mesaj tarihi:
rossi büyük ihtimalle 2007 de ferrari ye gelicek.ve rossi yle büyük force yapcak ferrari.2007 i sabırsızlıkla bekliyorum.onun yanına kimi yi getiricek ferrari diolar ama ben kimi nin ferrari ye gideceğine inanmıyorum ya da inanmak istemiyorum.onu o kırmızı tulumla hayal bile edemiyorum.bence kimi asla mclaren den ayrılmaz.ayrılmamalıda.

bugünkü yarışa gelince.

istanbul park kadar zevkli olmasada bu yarışta oldukça heyecanlı geçti.hele o son 3 tur baya bi yusuf yusuf çektirdi.
ama juan pablo hakettiği birinciliği aldı sonunda.ahh bir de kimi
problem yaşamasaydı.o zaman double yapcaklardı çatır çatır.ama olmadı.kimi ye artık bi kurşun mu döktürcekler okucaklarmı bilmem.ama mclaren bi şeyleri artık deiştirmeli.
arabayı daha sağlam yapmalı.bunun yanında michelin e de büyük iş düşüyo tabi.

bugün juan pablo nun günüydü.yarış genelinde de çok iyiydi.son 3 turda da çok iyi dayandı.helal olsun juan pablo.
viva juan pablo diyoruz.arkasını bekliyoruz:D[signature][hline]couple of dreams...
Mesaj tarihi:
Birgün içimden JPM 1. olsun diye geçireceğimi hiç sanmazdım ama bugün öyle oldu. Alonso'nun tamamen McLaren'in şanssızlığı üzerinden 1. sırada olduğunu düşünüyorum. Tamam istikrarlı kendisi de ancak McLaren da sorunlar yaşanmasa Alonso 2.liği bile zor görür..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
  • Yeni Oluştur...