Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Yaa kafayı yiycem bu ne yaa adamın binmedii arba yok yaa.. Herif Mclaren kullanıyo, Aston Martin V12 Vanquish kullanıyo, M5 kullanıyo, 911 turbo kullanıyo, Ferrari 360 modena kullanıyo programı Top Gear'da. Tamam bunları biliodum ama kazaada az önce Ferrari Enzo Ferrari testdrive - Top gear - Tiff Needell şeklinde bişey görünce dellendim bu nasıl iş laaaaaaaaaaaan![hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Adam çok da sempatik. Bende öyle bi prog yapıcam sırf o aletlere binmek için :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 televizyona flan ckıomu bu adam? cıkıosa hangi kanalda merake ettim benden karizmatikmi? :P[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 sanırım bizim izleyemeyeceğimiz kanallardan birinde çıkıyor..[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 BBC'de çıkıyo BBC world sanırım ama program saatini falan hatırlamıyom şimdi[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 saati de verseniz izlemeye çalışırız[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar