pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bu gorevı yapmak GM ıccın zorluk degıldırkı 1 gunde toplar zaten nden gm lere boyle bir gorev yaptırıyorlar ben ana safada bu yazıyı ılk gordugumde gorevı yapıp 100m exp ıle lwl atlıcam demıstım ama sora bu sadece gm ler ıcın demıslerdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Yaparsın sen aslansın :)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 gercekten benım yapmaya yetkım varmı yapabılırsem paramı alısverıse verır ucuz ucuz alırm ıtemlerı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Arkadaşım manyama tabiki oyuncular için bu görev sen bulcaksın da bunları toplamak baya bi para gerektirir ama var dersen senin bilceğin iş...[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 zaten scream scroll judgemnt scroll lvl 62 rogue scroll u adını bilmiom asolut scroll bunları toplaman 7-8 gm zzzz[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 tmm ben bu gorevi nerden alıcam ewt paramı buna yatırıcam ve gorevi yapıcam birde bu lıstedekılerı buldukca teslım edebılırz dımı bu lıstedekı hersey adamın ustune sıgmazda ondan birde maner ımın 350 den fazla olması gerekıyomu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Hee (kısa ve öz) :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 gorevı yapınca gm tarafından yapılmıs +8 item verıomus birde 1 lwl atlamak yada 100m exp secmek bızım elımızde olacak degılmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: pisikopat_5, 04 Eylül 2005 12:01 tarihinde demiş ki: bu gorevı yapmak GM ıccın zorluk degıldırkı 1 gunde toplar zaten nden gm lere boyle bir gorev yaptırıyorlar ben ana safada bu yazıyı ılk gordugumde gorevı yapıp 100m exp ıle lwl atlıcam demıstım ama sora bu sadece gm ler ıcın demıslerdı :( Serverrını kontrol et bazı serverlarda bitti bile. [signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:79xxx [Bu mesaj BlackBox1 tarafından 04 Eylül 2005 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ares serverında eger bıtmedıyse nerden alabılırm gorevı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kımse bılmıyormu gorevın kımden alınacagını ??? (orc ve ares ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: pisikopat_5, 05 Eylül 2005 12:08 tarihinde demiş ki: kımse bılmıyormu gorevın kımden alınacagını ??? (orc ve ares ) Görevi kimseden almıyorsun. O listedeki her şeyi topla sonra, GM ile temasa geç.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:79xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 O görevin bitmiş olması lazım.Hatta 1. likle 3. lük bir kişide idi diye hatırlıyorum.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 tmm bunları toplucam.sonra kasada bırakıcam degılmı bu kdar esya ustume sıgıcanı sanmıyorum -- birde bana +8 item verıcekler ya gorevı yapabılırsem totemic +8 bow olark dusunuyorum ben :) birde 100m exp i secıcem- --- butun herseyı toplamak bana kac paraya mal olur 5gb ayırabılırm bunun ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bence sen git abyss kas biraz (bi 10 gb daha topla belkide daha fazla) sadece bir seçenek seçebiliosun ya 100m exp (kaldıki sen bu lvl de 5 gb parayı nasıl topladın merak ediyorum) yada +8 item (bu item sende olucak sende diceksinki bu itemimi +8 yapmak istiyorum. o yüzden +8 totemic bow u unut :D)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 66xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 05 Eylül 2005 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 53 lwl de alısverıs yaptım. aldım sattım 1 kere paket aldım o kdar para yaptım. sizce bu lwl de 100m exp imi yoksa totomic +8 mı yaptırsam bana suan icin exp daha mantıklı gelior.. bu gorevi 2 kere yapabılırmıyım ( ewt aç gozluyum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: JoeyRamone, 05 Eylül 2005 12:50 tarihinde demiş ki: bence sen git abyss kas biraz (bi 10 gb daha topla belkide daha fazla) sadece bir seçenek seçebiliosun ya 100m exp (kaldıki sen bu lvl de 5 gb parayı nasıl topladın merak ediyorum) yada +8 item (bu item sende olucak sende diceksinki bu itemimi +8 yapmak istiyorum. o yüzden +8 totemic bow u unut :D) lütfen bold yazan yeri tekrar oku[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 66xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Beyler biraz yanlış bilgi vermişsiniz arkadaşa bu ödül seçenekleri 3 tane: -100 m exp veya 1 tam lvl -%100 +8 yapma kağıdı (Yani istediğin eşyayı +8 yapmalarıyla aynı şey,bunu bi kere herhangi bi istediğin eşyay basıyosun hop +8 oluyo :) ) -Blue treasure chest Görevi 1. bitiren bu seçeneklerden istediği 2 sini seçiyo, 2. bitiren bu seçeneklerden istediği 1 tanesini seçiyo 3. bitirende 1. ve 2. hangisini seçtiyse o seçilenlern içinden istediğini seçiyo (örneğin 1. 100m exp ve +8 seçti,2.de saddece +8 seçti 3. blue chesti saçemiyo... gibi bi örnek verebiliriz) Bu 1. lik 2.lik ve 3.lükde neye göre değişiyo? Tabiki kim önce getirirse 1. oluyo öle öle devam ediyo zamanında bu yarışmayı yapmışlardı ama bu 2. si ve ilki bundan çok daha kolaydı mesela lvl 62 scrolları yoktu istenenler arasında hatta bi ünlü bi priest şimdi ismini hatırlamıyorum yarışmayı 2 kere bitirmiş hem 1. hem de 3. olup 2 kere tam lvl alıp lvl 70 olmuştu :) Bi de kimseye totamic hemde +8 vericeklerini sanmıyorum eğer öle bişey verilirse sen onu kullanabilceğin lvl a gel onu kullan 70 lik adamların azıana mıçarsın...Öle olması saçma olurdu o yüzden dediğim gibi %100 +8 scrollu veriyolar... [signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. [Bu mesaj Cobra226 tarafından 05 Eylül 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Şu anki sıralama şöle(Yeni yarışmanın sıralaması) : Ares : 1st-Futility, 2nd-JadedXavier Diez : 1st-Taurus Xigenon : 1st-DuWolf, 2nd-DuWolf Beramus : 1st-Drac, 2nd-Siade, 3rd-Dyer_Maker Görüldüğü gibi aresde 3.,diezde 2. ve 3.,xigde 3. eksik yani bunlarda yarışma bitmemiş sadece beramusda bitmiş...[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 :(:(:(:( ben bunları toplayana kadar 3 de cıkacak o zamn yarısmanın 3 uncusunu beklıcez demek :( sımdıden hazırlayalım opalleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar