Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu konuya cevap bekliyorum lütfen cevap verin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BEYLERRRRR

bana resim diye video gönderiyo keko bi de yemedi yarısında kapattı video yu ehehehe[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!!

[Bu mesaj BADDAL tarafından 04 Eylül 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Beyler orjinal schichi '' :shIChi:: ''

en başta 1 tane iki nokta var ama bu salakta
::shIChi::

2 tane üst üste nokta var zuhahahaha nasil yakalamışım ama ;)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
said:
Metakuso, 04 Eylül 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
70te zaten 313 m istiyo. pfilin resminde görmiştüm. 69da 485 m ? lol
haha iyi yakaladın ama kızmayın adam belki 70 değilde 7 yapmak isterken olmuştur.
Mesaj tarihi:

beyler got_hic angilea biraz da yardımda bulunup bu konuyu KAPIYORUM beyler bu asdam schicci filan deil ben adamın clanımdayım adam yabancı üstelik size biraz da kanıtta bulunyım Gothic_Angel ın topicine ek olsun

[spo1=3 ::shIChi:: InfaMouS 248522 ][/spo][signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!!

Mesaj tarihi:
Bu konuyu kapatıyorsun ama Senin le işim bitmedi bunu bil[signature][hline]Server : Beramus
Nick : ::shIChi::
Lvl : 70
Np : 248522
Clan : InfaMouS
Nation : El Morad
Mesaj tarihi:
Bakalım fotoraflarda ne yapacaksın kim kimi rezil ediyor görelim bakalım baddal sadece şu siteye git ve o üst tarafta senin annenin ve babanın resimleri var www.sexocean.com senin sülaleni bu siteye koymassam bende bu hacker lığı bırakıyorum amın oğlu sen kimle uğraştığını sanıyorsun haa[signature][hline]Server : Beramus
Nick : ::shIChi::
Lvl : 70
Np : 248522
Clan : InfaMouS
Nation : El Morad
Mesaj tarihi:
arkadaşlar gerçeği ::shIChi:: dır lütfen np listesinden bakınız
bu nick yanlış deil en azından![signature][hline]LuciferTR
lvl 61
kasar hood
xgenon(human)
np:50xxx
clan:judges
Mesaj tarihi:
ya kardeşim neden bu kadar uzatılır anlama ayrıca shıchı yaptıgın yanlıs burası aıle platformu deıl (beramusda kac tane 70 war?)[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...