Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Seagate Sata Hddler olagandan fasla gürültülü çalışma sorununa sahip mi acaba? Sata ürünleri için mi gecerli acaba, Samsung önermislerdi ilk pc toplama teklif formumda almaya gittigimde samsung yoktu seagate aldım biras gır gır duydum dün gece pimpiriklendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=139724 "Arama yap" diye vermiyorum bunu, oku diye veriyorum sadece. Sonucta basliginda Seagate yazmiyor, pek rahatca bulunabilir degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yok ya öyle öle seyler sorun degil arama yap yapma falan raat olalım burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bu arada efsane büyük bi realiteymis hakkaten neyse cekecez inceden bi ses biz de demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 260 GB SATA seagate var bende,ses falan da yok. ama bi ses geliyor,o da eski 80 GB IDE seagate hddden.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Valla bende 80gb ve 200gb sata var seagate , beraberce bir "tırırıt tırırıt" yapıyolar, neyse kasa yalıtımı oldukça iyi derin gelio ses ama p133 günleri geldi aklıma o zamanki hddler tor tor ederdi ne bu dedim o yüsden bu teknolojide, bi de samsunglar sessiz feyizinden sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bende samsung var kasada açık zaten fan sesi dışında ses gelmiyoki 1 yıldır kapanmamış arada reset dışında açık durduğu için o sese alıştım olmadan olmuyo =p sende alışırsın zamanla bi parçan olup çıkıverir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar