Blinky Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hemen yarın baslıyoruz bız 5 kısı .. 1 tank healer turu mage warsa 1 tane ondan we bırcok farklı turdekı mageden olusan 5 kısılık (oynucagı bellı olmayan kısılerle toplam 8 kisilik) bir grubumuz olcak. suan downu bekliyoruz cafeye inmesini. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 siz başlarsanız ciddi ciddi Bende Gelirim. Oyunda herşey yaratabiliyorsun ister Warlock oluyorsun ister Pure mage ister pure warrior. birde phoenix survırınde O_o başlarsanız güzel olur.ç [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 05 Eylül 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Anlaşıldı evde oynayamıcaz. İndiriyorum güzel gelirse bizim internet kafeyi yeni bir oyuna alıştıracam demektir. (Millete 2 se ne önce Knight getirdik Counter bıraktılar. GHeçenlerde Gunz götürdüm deneyin diye. Şimdi Knight'ı unutucaklar neredeyse. Bi tane daha götürüsem ne olur bilmem :D)[signature][hline]Buraya birşey yazmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 benim nick sorj bu arada gireceğiniz zaman bana mesaj atarsanız süper olur.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Evdeki bilgisayara indirdim.Fena da çalışmadı.Hatta neredeyse hiç lag olmadı.Ama şehirlere veya madenlere ...vs. girip çıkarken loadingler manyak uzun sürüyor bende.Sırf bu yüzden oyunu bıraktım :P[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 evet loadingler öküz gibi uzun.1gb ramvarsa sorun yokta 512 icin işkence. bEnde 256 war zone bile yapamıyorum oyundan cıkmam lazım haritayı dğeiştirmek için euheuh...[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar